Borsa Lisesi Mezunları “Paylaşmak mutluluktur”

Borsa Lisesi Mezunları “Paylaşmak mutluluktur”

Borsa Lisesi Mezunları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ihtiyaç sahiplerine Ramazan yardım paketi dağıtmaya başladı

Adana Borsa Lisesi Mezunları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği geleneksel hale getirdiği Ramazan ayı dayanışması altında ihtiyaç sahibi kişilere koli yardımı yapmaya başladı.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında dağıtılmak üzere yardım paketi hazırladıklarını ifade eden Borsa Lisesi Mezunları Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Adem Sungurtekin,  hayırsever iş insanlarının ve dernek yönetiminin katkılarıyla toplanan yardım kolilerini ihtiyaç sahibi ailelere dağıtmaya başladıklarını söyledi. Başkan Sungurtekin, “Biz dernek yönetimi olarak her yıl okul öğrencilerimizin yanı sıra ihtiyaç sahibi ailelerimize yardım kolileri dağıtıyoruz. Bu yıl salgın sebebi ile sıkıntılı olmasına rağmen mümkün olduğunca elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Yaşadığımız pandemi dolayısıyla yardıma muhtaç ailelerimiz çok bunlara bizlerde karınca kararınca ulaşmaya çalışıyoruz. Bu arada bu yardım paketlerimizin oluşmasında emeği geçen dernek yönetimimiz ve üyelerimizin duyarlı davranışlarından dolayı, kendilerine ayrıca teşekkür etmek istiyorum” dedi.
 “RAMAZAN AYI FAZİLETLERLE DOLU BİR AYDIR”
 Ramazan’ın faziletlerle dolu bir ay olduğunu kaydeden  Başkan Sungurtekin, sözlerini şöyle tamamladı: 
“Ramazan ayı, rahmet ve bereketi bol bir aydır. Kırgınlıkların kalktığı, rızkın paylaşıldığı, hoş görü ve saygının en yoğun yaşandığı bir aydır Ramazan ayı. İşte bütün bu güzellikleri ile Ramazan, nefislerin terbiye edildiği, maddi durumdan yoksun olan vatandaşlarımızın görülüp gözetildiği, Allah’ın af ve mağfiret deryasının adeta coştuğu bir aydır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Adanalı  hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam Âlemi’nin mübarek Ramazan ayını yürekten kutluyorum. Ramazan ayımız mübarek olsun.” (Fİ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ