Tarih: 31.10.2017 11:21

Beşiktaş´ta istikrarın simgesi ?Cenk Tosun´

Facebook Twitter Linked-in

Beşiktaş, Devler Ligi G Grubu dördüncü maçında  Fransız ekibi Monaco´yu ağırlayacak. Avrupa´nın kulüpler bazındaki en büyük organizasyonuna üçte üç yaparak başlayan siyah-beyazlılar, Vodafone Park´ta Monaco´yu da mağlup ederek gruplarda en yüksek puana ulaşan Türk takımı olma peşinde.

Cenk Tosun takımını sırtlıyor
Beşiktaş´ta bu sezon sergilediği performansla dikkat çeken Cenk Tosun, bu mücadelede de Şenol Güneş´in en büyük kozlarından biri olacak. Siyah-beyazlı takımın bu sezon oynadığı 14 maçın 12´sinde ilk on birde sahaya çıkan Cenk Tosun, 8 gole imza attı. Şampiyonlar Ligi´nde oynanan üç maçta da 11´de yer alan Cenk, Porto ağlarını 1, Monaco ağlarını ise 2 kez sarsarak 3 gol kaydetti ve toplanan 9 puanın mimarlarından oldu.

Negredo´ya formayı unutturdu
26 yaşındaki Cenk Tosun, sezon başında kadroya katılan İspanyol golcü Alvaro Negredo´ya formayı unutturdu. İmza töreninde bu sezon en az 35 gole imza atacağını belirterek iddialı açıklamalar yapan Negredo, Cenk Tosun´dan formayı kapamadı. 32 yaşındaki forvet ligde sadece 3 maçta ilk on birde sahaya çıkarken, Şampiyonlar Ligi´nde ise sadece 21 dakika süre alabildi.(CO)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —