Tarih: 01.08.2018 12:06

Beşiktaş, UEFA´da tur peşinde

Facebook Twitter Linked-in

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ikinci maçında Faroe Adaları ekibi B36 Torshavn ile karşı karşıya gelecek. İlk maçta rakibi karşısında üstünlük kurmakta zorlanmayan siyah-beyazlı ekip, deplasmanda Lens ve Gökhan Gönül´ün golleriyle rakibini 2-0 mağlup etmeyi başarmıştı.  Vodafone Park´ta saat 21.00´da başlayacak karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu´ndan Carlos Xistra yönetecek. Xistra´nın yardımcılıklarını Nuno Pereira ile Nuno Miguel Silva Manso yapacak. Vitor Fernandes Ferreira ise karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev alacak.

Avrupa´da 206. randevu 

Beşiktaş, bugüne kadar Avrupa kupalarında oynadığı 205 maçın 78´ini kazanırken, 83´ününde sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Siyah-beyazlılar, 44 karşılaşmada ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Avrupa arenasında oynadığı 205 mücadelede rakip ağları 267 kez havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 294 gol gördü.

Rakip Avusturya temsilci LASK Linz 

Beşiktaş´ın bu turu geçmesinin ardından bir sonraki turda rakibi Avusturya temsilcisi LASK Linz olması bekleniyor. UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk mücadelesinde Norveç temsilcisi Lilleström´ı 4-0´lık bir skorla mağlup eden Linz´in bir üst tura çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.(CO)  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —