Beşiktaş transfer arayışında

Beşiktaş transfer arayışında

Yeni sezon öncesinde kadroda yapılanmaya gitmeyi planlayan Beşiktaş´ta transfer için görüşülecek isimler belli oldu. Eldeki isimleri göndererek maliyeti düşürmek isteyen Kara Kartal´da ilk hedef sağ bek ve forvet transferini noktalamak.

Ligi 4. sırada bitirerek hedefinin uzağında kalan Beşiktaş´ta gözler transfere çevrildi. Özelikle kombine kart ve loca satışlarından iyi bir gelir elde eden siyah-beyazlılar, Tosic´in bonservisinden gelen 5 milyon Euro´nun ardından, maliyeti yüksek olan bazı isimleri de satarak kasayı doldurmayı planlıyor. Siyah-beyazlılar, Talisca konusundaki planını da halen koruyor. 21 milyon Euro´luk satın alma opsiyonunu kullanmak için kaynağa ihtiyacı olan siyah-beyazlılar, bu futbolcuyu satın alıp, Roma´ya daha fazla satmanın hesapları içinde. Beşiktaş´ın buradaki bir diğer atağı ise İtalyan ekibinin Brezilyalı sağ beki Bruno Peres için. Talisca´yı Benfica´dan 21 milyon Euro´ya alıp, Roma´ya 30 milyon Euro´ya satarak 9 milyon Euro kar etmek isteyen siyah-beyazlılar, 28 yaşındaki sağ bek Bruno Peres´i de kadroya dahil etmek istiyor. Talisca´nın bölgesinde oynayan genç yıldız Gerson da bir diğer hedef. Siyah-beyazlı yetkililer, İtalyan yöneticilere, "Gerson´u kiralık olarak verin" talebinde de bulundular. Roma´yla görüşmeler sürerken, Beşiktaş´ın mayıs ayı sonuna kadar Talisca konusunda adım hakkı bulunuyor.

Alfredo Morelos gündemde

Beşiktaş´ın geçtiğimiz hafta gündemine gelen Kolombiyalı genç forvet Alfredo Morelos, Beşiktaş´la ilgili sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekmişti. Glasgow Rangers forması giyen 21 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon attığı 18 golle de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Beşiktaş´ın önümüzdeki günlerde bu futbolcu için İskoç ekibinin kapısını çalması bekleniyor. Çin´e transfer olacağı iddia edilen Alfredo Morelos, bu ülkeye gitmeyi kabul etmemiş ve bu dosyayı kapatmıştı. (Öİ)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı