Tarih: 21.05.2017 12:12

BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR

Facebook Twitter Linked-in

ŞENOL GÜNEŞ: ?TAMAMIYLA OYUNA HAKİMDİK?

Kasımpaşa karşısında 4-1 kazanarak maç fazlasıyla zirvedeki puan farkını 5´e çıkartan Beşiktaş´ta Teknik Direktör Şenol Güneş, mücadele sonrasında ?Tamamıyla oyuna hakim olduk ve 4-1 kazandık? dedi.

Kasımpaşa galibiyetiyle şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşan Beşiktaş´ta Teknik Direktör Şenol Güneş, karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Sözlerine Recep Adanır´ın ailesine ve camiaya başsağlığı dileyerek başlayan Güneş, ?Rakibimiz takım savunmasını iyi yapan, hızlı çıkabilen bir takım. Zor olacağını bekliyorduk. Oyuna iyi başladık golü de bulduk. Arkasından taçta, 8 oyuncu arasından golü yedik. Çok pozisyon bulduk, tamamıyla oyuna hakimdik. Bütün oyuncuları tebrik ediyorum, taraftarlara da çok teşekkür ediyorum. 4-1´den sonra oyundan kopmalar oldu. Rakibe daha çok gelme şansı verdik, bunlar eksiklerimizdi. Oyuncularımı tebrik ediyorum ama son bölümdeki yanlışlarını da düzeltmelerini bekliyorum? dedi.

ŞENOL GÜNEŞ´İN İLK GALİBİYETİ

Kasımpaşa karşısında 4-1´lik galibiyete uzanan Beşiktaş, Şenol Güneş´in takımın başında olduğu son 2 sezonda lacivert-beyazlı rakibi karşısında ilk kez kazandı.

Vodafone Arena´da Kasımpaşa´yı 4-1 mağlup ederek şampiyonluk yolunda çok önemli bir engeli geçen Beşiktaş, güçlü rakibi karşısında son 2 sezonda ilk kaz kazandı. Şenol Güneş´in takımın başına geçmesinin ardından 2 sezon boyunca ligde Kasımpaşa dışındaki bütün rakiplerini en az 1 maçta yenmeyi başaran Beşiktaş, Kasımpaşa´şa karşı ise üstünlük kuramamıştı. Şenol Güneş´in ekibi, lacivert-beyazlı rakibini taraftarı önünde mağlup ederek son 2 sezonda ligdeki bütün takımlara karşı en az 1 kez kazanmayı başardı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —