Tarih: 28.10.2018 12:59

Beşiktaş Rizespor maçına hazır

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig´de son 4 maçta yalnızca 1 galibiyet alan ve Avrupa Ligi´nde de son 2 maçını kaybeden Beşiktaş, Rizespor maçında kritik bir viraja giriyor. Genk önünde oynanan futbol ve alınan sonucun ardından tribünlerin protesto ettiği siyah-beyazlılar, Karadeniz temsilcisi karşısında mutlak galibiyet kovalıyor. Ekim ayında maç kazanamayan Beşiktaş´ta Teknik Direktör Şenol Güneş, takımın lider olarak bu ekibi toparlayacağını ve güzel sonuçların geleceğini söylemişti. 

Rizespor´a karşı üstün 
Beşiktaş,  taraftarı önünde karşılaşacağı Rizespor´la bugüne kadar 44 kez karşı karşıya geldi. 27 mücadeleyi Beşiktaş kazanırken, 7 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Rizespor sahadan 10 kez galibiyetle ayrıldı. Beşiktaş´ın sahasında oynanan 25 maçta ise Beşiktaş 17 kez kazanırken, Rizespor 4 kez sahadan galip şekilde ayrıldı. 4 karşılaşma ise eşitlikle sonuçlandı. İki ekip arasında oynanan son 10 resmi karşılaşmada ise Rizespor 1 kez galip gelirken, 4 maç berabere bitti. Beşiktaş, son 5 maçta rakibini mağlup etmeyi başardı. 

Beşiktaş´ta sakatlar can sıkıyor 
Vodafone Park´ta saat 20.00´de oynanacak olan karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım´ın yardımcılıklarını ise Asım Yusuf Öz ve Mustafa Savranlar yapacak. Ligin kapanış mücadelesi öncesinde Beşiktaş´ta sakat oyuncular Teknik Direktör Şenol Güneş´in kadro kurmasını zorlaştırıyor. Takımın en önemli isimlerinden Pepe, Ljajic, Adriano, Babel ve Tolgay sakat. Bu isimlerden Babel ve Ljajic´in oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. Jeremain Lens ise sarı kart cezalısı. Rizespor´da ise 2 isim cezası nedeniyle oynamayacak. Samudio ve Abdullah Durak, kırmızı kart cezaları nedeniyle bu maçta kadroda olmayacak. (Öİ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —