Tarih: 05.12.2016 11:06

Beşiktaş Kiev´de buzda oynayacak

Facebook Twitter Linked-in

Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçında Şenol Güneş´in öğrencileri, kritik Dinamo Kiev deplasmanında sahaya çıkacak. Kara Kartal´ı Ukrayna´da zorlu hava şartları bekliyor.

Kiev´de kar durmuyor
Ukrayna´nın başkenti Kiev´de kar yağışı gün içinde ara ara dursa da eksi 6 ila eksi 10 derece arası seyreden hava şartları yaşamı olumsuz etkiliyor. Özellikle salı günü oynanacak olan Dinamo Kiev - Beşiktaş maçında hava sıcaklığı eksi 10 ila 12 derece arasında seyredecek. Kar yağışının devam etmesi sebebiyle de maçın oynanacağı NSK Olympiysky Stadı´nın zeminin de maç saatinde karla kaplı olması bekleniyor. Bu zor şartlar altında mücadele edecek Beşiktaş´ın bu şartlara alışık olan rakibi Dinamo Kiev´e karşı sahada nasıl bir mücadele vereceği merakla bekleniyor.

Ya tamam ya devam
Siyah-beyazlı takım, Şampiyonlar Ligi´den Dinamo Kiev´i yenip ya üst tura çıkacak ya da Avrupa Ligi´nde yoluna devam edecek. Böylesine kritik maçta tam konsantrasyonla sahada olması beklenen siyah-beyazlılar bu maçın hazırlıklarını Salı günü NSK Olympiskiy Stadı´nda gerçekleştireceği idmanla tamamlayacak. Antrenman öncesi Teknik Direktör Şenol Güneş ve bir futbolcu basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak. Şampiyonlar Ligi B Grubu´nda oynadığı 5 maçta 7 puan toplayan Beşiktaş Dinamo Kiev deplasmanından puan ya da puanlar almak zorunda. Grupta 8´er puanlı iki ekip Benfica ve Napoli ise Portekiz´de kozlarını paylaşacak. İki maçın skoru da grubun kaderini belirleyecek.

Türk akını
Dinamo Kiev ile oynanacak maç için siyah-beyazlı taraftarlar Ukrayna´nın başkentine akın etmiş durumda. Kiev´de yaklaşık 4 bine yakın taraftarın bulunduğu ön görülürken, deplasman tribünü biletlerinin tamamen tükenmesi Beşiktaş taraftarını başka çareler üretmeye yöneltti. Özellikle Ukrayna ve Avrupa´da yaşayan Türk taraftarların Dinamo Kiev takımı taraftarlarının bulunduğu tribünlerden bilet aldığı gözlendi.

Muhtemel 11
Beşiktaş´ta sakatlıkları bulunan Caner Erkin, Talisca ve Aras Özbiliz´in dışında eksik bulunmuyor. Siyah-beayzlı takımın Dinamo Kiev ile oynayacağı maça şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:
"Fabri, Beck, Marcelo, Tosic, Adriano, Quaresma, Atiba, Oğuzhan, Tolgay, Kerim Frei, Aboubakar."

(CO)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —