Beşiktaş geçen yılki performansını tekrarladı

Beşiktaş geçen yılki performansını tekrarladı

Göztepe deplasmanında 2-0 mağlup olan ve 9 hafta sonunda lider Galatasaray´ın 4 puan gerisinde kalan Beşiktaş, geçtiğimiz sezonki performansın aynısını ortaya koydu. Siyah-beyazlılar son 4 deplasman maçında ise galip gelemedi.

Göztepe karşısında 2-0 mağlup olarak üst üste 4 deplasman karşılaşmasında galibiyet alamayan Beşiktaş, geçtiğimiz sezonki performansını tekrar etti. Geride kalan 9 haftada 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde edip 15 gol atan siyah-beyazlılar, kalesinde ise 12 gol gördü ve 9. hafta sonunda 15 puanda kaldı. Sezonun ilk deplasmanında BB Erzurumspor´u 3-1 mağlup eden Beşiktaş, bu maçın ardından oynadığı 4 deplasman karşılaşmasında ise galibiyet alamadı. Bursaspor´la 1-1, Fenerbahçe ile 0-0 ve Konyaspor´la 2-2 berabere kalan Şenol Güneş´in öğrencileri, Göztepe karşısında sahadan 2-0´lık yenilgiyle ayrıldı ve haftayı lider Galatasaray´ın 4 puan gerisinde kapattı. 

Geçtiğimiz sezon fark 8 puandı 
Bu sezon ligde birçok takımın özellikle deplasman maçlarında yaşadığı puan kayıpları neticesinde 9 hafta sonunda zirveden çok fazla uzaklaşmayan Beşiktaş, liderin 4 puan gerisinde bulunurken, geçtiğimiz sezon bu puan farkı 8´di. Geçen yıl 9 hafta sonunda 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi alarak hanesine 15 puan yazdıran Beşiktaş, 9 haftada çıktığı 4 deplasman karşılaşmasında yalnızca 1 galibiyet alabilmişti. Ligin ilk deplasmanında Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş, ardından Karabükspor´u mağlup ederken, Fenerbahçe ve Gençlerbirliği deplasmanlarından ise puansız ayrılmıştı. 

Ümraniye´de toplantı! 
Bugün saat 12.00´de yapılacak olan antrenman öncesinde Teknik Direktör Şenol Güneş, takımla bir toplantı gerçekleştirecek. Son 2 maçta alınan 1 puan üzerine takımda olağanüstü hal ilan etmeye hazırlanan tecrübeli teknik adam, futbolcularla tek tek görüşerek problemleri çözmek için kolları sıvayacak. Özellikle Göztepe maçının ardından Ümraniye´de birçok problemin olduğunun konuşulması üzerine harekete geçen Şenol Güneş, bu hafta oynanacak Genk karşılaşmasıyla birlikte yeni bir sayfa açmayı planlıyor. Ligin 10. haftasında da Vodafone Park´ta Rizespor´u konuk edecek olan Beşiktaş, bu maçla birlikte galibiyet serisi yakalamanın peşinde. (CO)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı