BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE DERBİSİ YARIN

BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE DERBİSİ YARIN

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig´in 23. haftasında Fenerbahçe ile yarın oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı. Beşiktaş ile Vodafone Park´ta oynayacağı maçının hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, tesislerde kampa girdi.

enerbahçe, Spor Toto Süper Lig´in 23. haftasında bugün deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı derbi maçının hazırlıklarını tamamladı. 

Can Bartu Tesisleri´nde Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Ardından 3 gruba ayrılan oyuncular; 5´e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Pas çalışması ve çift kale maçın ardından antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.
Bu antrenmanla Beşiktaş ile Vodafone Park´ta oynayacağı maçının hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, tesislerde kampa girdi.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig´in 23. haftasında Fenerbahçe ile yarın oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı. 
BJK Nevzat Demir Tesisleri´nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5´e 2 çalışması, dar alanda oyun kontrol pas çalışması ve taktik programının yer aldığı uygulamalar yapıldı. Antrenman tam sahada yapılan taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.
Beşiktaş, yarın saat 19.00´da Vodafone Park´ta Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

(vş)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı