BEKİR İTİRAFÇI OLDU, SERBEST BIRAKILDI

BEKİR İTİRAFÇI OLDU, SERBEST BIRAKILDI

Bekir İrtegün polise ve savcıya Türk futbol dünyasındaki FETÖ´cüleri anlattı.Telefonunda ByLock çıkan eski Başakşehirli futbolcu Bekir İrtegün polise ve savcıya Türk futbol dünyasındaki FETÖ´cüleri anlattı. İrtegün, ByLock´u spor imamının, ?sana dua gönde

İHA´nın haberine göre, Medipol Başakşehir Spor Kulübü ile yurt dışına çıkmaya hazırlandığı sırada Atatürk Havalimanı´nda pasaportunun iptal edildiğini öğrenen ünlü futbolcu Bekir İrtegün savcılığa başvurdu. Bylock kullandığı için gözaltına alınan İrtegün savcılığa samimi itiraflarda bulundu. İrtegün´ün itirafçı olarak ifadesi alındı.

Spor imamı da firarda

İrtegün´ün, İstanbul´da gece hayatına düşmemek için cemaate yakınlaştığını söyleyerek, cep telefonuna ByLock´u yükleyen kişinin de FETÖ´nün spor imamı olduğunu anlattı. İrtegün, ismini verdiği spor imamının, 17/25 Aralık operasyonlarının ardından ?dua göndeririz kamplarda kendini yalnız hissetmezsin´ diyerek ByLock yüklediğini söyledi. Spor imamının da firari olarak arandığı öğrenildi. İrtegün, maçlar nedeniyle sohbetlere gidemiyordum dedi.
İrtegün´e, Fenerbahçe Spor Kulübüne yönelik yapılan "Şike Kumpas" operasyonları da soruldu. İrtegün´ün bu sorulara, "cemaatin benden bu yönde bir talebi olmadı" dediği öğrenildi. İrtegün savcıya öyle isimler verdi ki itirafçı kabul edilerek serbest bırakıldı. Savcılık, itirafçı olan İrtegün´ün ifadelerinin içeriği konusunda Türk Milli Takımı ve spor camiasının zarar görmemesi için gizli kalmasına özen gösterdiği öğrenildi. Savcılık FETÖ´cülerle ilgili soruşturmayı derinleştirme kararı aldı. Operasyon önümüzdeki günlerde Türk futbolunun önemli isimlerine uzanabilir (VŞ)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı