Tarih: 26.02.2018 11:30

Bedensel Engelli Yelkenciler Kampta

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Engelli Yelken Branşı Teknik Kurul Üyesi ve Milli Takım Antrenörü Cemal Özdiyar ve Milli Takım ikinci Antrenörü Refik Aktuğ  tarafından 25 Yelken Sporcu adayına, 4 gün teorik ve 3 gün suda pratik yelken çalışması eğitimi verildi.

Adana Bölge Antrenörü Hasan Akıllı,  bedensel engelli yelken sporcu eğitim ve gelişim kampına Adana´nın yanı sıra Mersin, Konya, Antalya ve İzmir´den toplam  25 paralimpik yelken sporcu adayının katıldığını  ifade etti.

Akıllı, seçilmiş olan sporcuların yedi gün alınan eğitimin ardından gelecekte Milli takıma sporcu yetiştirmek için gerekli çalışmalara başladıklarını belirterek " İlimizde yelken sporu oldukça üst seviyede. Alt yapımız gün geçtikçe başarılar elde etmeye başlıyor. Bunun yanında bedensel engelli sporcularımızla yeni başarılar elde edeceğiz. Sporcularımıza  desteği Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak veriyor. Sürekli sporcularımızla iç içe. Buda başarıyı olumlu şekilde etkiliyor" diye konuştu.(CO)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —