BAŞKAN ULUDAĞ’DAN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET
YEREL 21.02.2021 10:47:00 485 0

BAŞKAN ULUDAĞ’DAN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ Şehit Ailelerini unutmadı. Başkan Uludağ terörle mücadele sırasında şehit olan kahramanların ailelerini ziyaret etti. Onlarla sohbet etti.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ Şehit Ailelerini unutmadı. Başkan Uludağ terörle mücadele sırasında şehit olan kahramanların ailelerini ziyaret etti. Onlarla sohbet etti.
İlk olarak 1998 yılında Hakkâri Gökdağ kırsalında teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Cevdet Özdaş’ın ailesini ziyaret eden Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ burada şehit Özdaş’ın annesi Bağdat ve babası Mehmet ile bir süre sohbet etti. Başkan Uludağ Şehidin ailesine Türk Bayrağı ve Kuranı Kerim hediye etti.
Daha sonra Karayusuflu Mahallesinde bulunan şehitlerden Osman Tülü, Osmangazi Mahallesinde bulunan şehit Mehmet Doğan, Avcılar Mahallesinde bulunan Kürşat Yağbasan ve Mustafalar Mahallesinde bulunan şehit Volkan Çay’ın ailesini de ziyaret eden Başkan Uludağ burada da şehit aileleri ile yakından ilgilendi, onlarla sohbet etti, talep ve isteklerini sordu.
ULUDAĞ “ŞEHİT AİLELERİMİZ ŞEHİTLERİMİZİN BİZE EMANETİDİR”
Şehitlerimizi ve ailelerini hiçbir zaman unutmadıklarını, her zaman yanlarında olduklarını, onları sürekli ziyaret ettiklerini belirten Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ “Şehit ailelerimiz aziz şehitlerimizin bize birer emanetleridir. Şehitlerimizin aileleri bizim de ailemiz, onlar için ne yapsak azdır. Çünkü onlar ezan dinmesin, bayrak inmesin ve aziz vatanımıza bir zarar gelmesin diye gözlerini kırpmadan şehit oldular. Bu vatan için canını seve seve feda etmiş şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız ve her zaman onların emanetlerine sahip çıkmakta bizim asli görevimizdir.” diye konuştu.
Vatan ve bayrak uğruna hayatını kaybeden ve şehitlik mertebesine yükselen bütün şehitleri saygı ve rahmetle yâd ettiklerini ifade eden Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ şehit aileleri, gazi ve gazi yakınlarının her zaman yanlarında olduklarını ve bundan sonrada her şartta olmaya devam edeceklerini söyledi.İlçede bulunan şehit ailelerine ziyarette bulunan Başkan Bilal Uludağ’a MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Çağrı Korkut, Ülkü Ocakları Sarıçam İlçe Başkanı Seyfettin Gündoğdu, MHP Sarıçam İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Ayyıldız,  MHP Sarıçam ilçe yöneticileri ve Sarıçam Ülkü Ocakları yöneticileri eşlik etti.

(vş)

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

BARBAROS MAHALLESİNE MODERN SEMT PAZARI

ADASO’DAN VALİ YAVUZ SELİM KÖŞGER’E ZİYARET

KUM ZAMBAĞI FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

SİLİVRİ KADIKÖY’DE KARPUZ FESTİVALİ COŞKUSU YAŞANDI

YÜREĞİR’E 25 YENİ MUHTARLIK BİNASI

Ceyhan’da binlerce insan ‘Zafer’i kutladı

Bodrum Belediye Meydanında Hatay Arsuz Dostluk Anıtı açıldı

AKAY’DAN BİR GÜNDE 5 MAHALLE ZİYARETİ

SEYHAN’DA KREŞ KAYITLARI BAŞLADI

İSTANBUL'DA BÜYÜK ZAFERE BÜYÜK KUTLAMA

Çukurova’da çifte bayram

KARAİSALI KAYMAKAMI MERT KUMCU'YA FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI

SİLİVRİ DEĞİRMENKÖY’DE DOMATESLER YARIŞTI

Adana Büyükşehir Belediyesi, iş makinesi filosunu büyütmeye devam ediyor

KOZAN GÖLLER YAYLA ŞENLİĞİ YAPILDI

Ceyhan’da 30 Ağustos coşkusu Koray Avcı ile başlıyor

Türk-İş heyetinden Vali Köşger’e ziyaret

BAŞKAN KOCAİSPİR YENİDOĞAN MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

VALİ KÖŞGER “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETLERİNİ KABUL ETTİ

ÇGC Yönetimi Vali Köşger’i ziyaret etti

Ceyhan’da yazlık sinema keyfi

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli