Başakşehir ile Trabzonspor 22. randevuda

Başakşehir ile Trabzonspor 22. randevuda

Medipol Başakşehir, Süper Lig´de yarın deplasmanda mücadele edeceği Trabzonspor ile ligde 22. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan müsabakalarda turuncu-lacivertlilerin rakibine karşı 9´a 6´lık galibiyet üstünlüğü bulunuyor.

Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig´in 18. haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. Turuncu-lacivertliler, geride kalan 17 haftada 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucu topladığı 35 puanla zirvede yer alırken, bordo-mavililer ise 8 galibiyet, 5 beraberlik, 4 mağlubiyetle 29 puan toplayarak rakibinin arkasında ikinci sırada bulunuyor. 

Ligde 22. randevu 
İki takım daha önce Süper Lig´de 21 defa birbirlerine rakip oldu. Bu maçlarda Başakşehir´in 9, Trabzonspor´un da 6 galibiyeti bulunuyor. 6 müsabakada ise kazanan çıkmadı. Söz konusu karşılaşmalarda İstanbul ekibinin attığı 22 gole karşılık Karadeniz temsilcisi de rakip ağları 34 defa sarstı. 

Başakşehir 7 maçtır kaybetmiyor 
Medipol Başakşehir, ligde bordo-mavililer ile oynadığı son 7 maçta mağlubiyet yüzü görmedi. Turuncu-lacivertli takım, bu maçlardan 4 galibiyet ve 3 beraberlik çıkardı. Başakşehir, rakibine karşı son yenilgisini 15 Şubat 2015´te 3-2´lik skorla almıştı.

Robinho ve Serdar ilk kez 
Turuncu-lacivertlilerin devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Robinho ve Serdar Taşçı, Teknik Direktör Abdullah Avcı´nın görev vermesi halinde, Süper Lig´de ilk defa turuncu-lacivertli formayı giyecek. 

Düdük Halil Umut Meler´de 
Şenol Güneş Spor Kompleksi´nde yarın saat 19.00´da başlayacak mücadeleyi Halil Umut Meler yönetecek. Meler´in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi de Serkan Tokat olacak. (Öİ)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı