Tarih: 02.11.2018 09:59

Başakşehir, Beşiktaş´a kaybetmiyor

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig´in 11. haftasında Medipol Başakşehir, yarın evinde Beşiktaş ile karşılaşacak. Şampiyonluk yolundaki rakiplerinin inişli çıkışlı performansını fırsata çevirmeyi başaran ve geçtiğimiz hafta liderlik koltuğunu Galatasaray´dan devralan turuncu-lacivertliler, siyah-beyazlı ekip karşısında da sahadan üç puanla ayrılarak yoluna yara almadan devam etmek istiyor. Bu zorlu karşılaşma öncesinde Abdullah Avcı´nın takımının son maçlarda Beşiktaş´a karşı elde ettiği sonuçlar da dikkat çekiyor. 

Ligde 5 maçtır kaybetmedi 
Medipol Başakşehir, siyah-beyazlılara karşı ligde oynadığı son 5 maçta yenilmedi. Bu mücadelelerden 2´sini kazanmayı başaran turunu-lacivertli ekip, 3 mücadeleden ise beraberlikle ayrıldı. Söz konusu karşılaşmalarda rakip ağları 8 kez sarsan Başakşehir, kalesinde de 5 gol gördü. 

Evinde rakibine boyun eğmiyor 
Turuncu-lacivertliler, Beşiktaş ile evinde oynadığı maçlarda da rakibine gözle görülür bir üstünlük sağlamış durumda. Süper Lig´de Kartal´ı konuk ettiği 10 maçın sadece 1´ini kaybeden Başakşehir, kalan 9 karşılaşmada ise 4 galibiyet, 5 beraberlik elde etti. 
Medipol Başakşehir, sahasında Beşiktaş´a karşı tek mağlubiyetini 2014-2015 sezonunda 2-1´lik skorla almıştı. Bu maçta siyah-beyazlı takıma galibiyeti getiren golü de şimdilerde Başakşehir forması giyen Kerim Frei kaydetmişti. (Öİ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —