Tarih: 06.12.2017 11:59

BARO´DAN MÜLTECİ VE SIĞINMACILARA KİRA HUKUKU

Facebook Twitter Linked-in

Av. Mumcuoğlu, uygulamadaki aksaklıkları, kira sözleşmesi yapılmasının önemi, kira bedeli ödendiğinde ödeme belgesi alınmasını  anlattı.

Ayrıca  Adana Barosunun Adli Yardım bürosundan faydalanmaları için  19 Mayıs Mahallesi Muhtarı Mehmet Akif Dursun ile birlikte  anlatıldı. Sunum birlikte toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

ADANA BAROSU HAYVAN HAKLARI KOMİSYONUNDAN SUÇ DUYURUSU

Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük ile birlikte, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Nevzat Elçi ve Hayvan Hakları Komisyonu Üyeleri; Av. Ali Mert Karakılçık ve Av. Gülşah Görür tarafından; 03.12.2017 günü Erzincan kent merkezinde bir kediye uygulanan vahşet görüntülerinin sosyal medyada tepki toplaması üzerine gözaltına alınan şüpheli hakkında Erzinca´a gönderilmek Adana Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuldu.

 

Av. Ali Mert Karakılçık, komisyon adına söz alarak, kamu vicdanını derinden yaralayan elim olayın faali hakkında suç duyurusunda bulunduklarını ve olayın sonuna kadar takipçisi olacaklarını belirtti. Av. Karakılçık, Türkiye´nin çeşitli yerlerinde yaşanan hayvan hakkı ihlallerine karşı baro olarak kayıtsız kalmadıklarını belirterek, mümkün olduğunca her ihlal için suç duyurusunda bulunduklarını ifade etti.(CO)

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —