Tarih: 24.08.2017 15:39

BARO´DAN CEYHAN CUMHURİYET BAŞSAVCISI KADİR GÜNÜÇ´E ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Adana Barosu Başkanı Av. Veli Küçük, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcı vekili iken Ceyhan´da Cumhuriyet Başsavcısı olarak göreve başlayan Kadir Günüç´e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Baro Başkanı Av. Veli Küçü, Baro Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Nevzat Elçi, Ceyhan Adli Müzeharat Temsilcisi Av. Öznur Özbek ile Baro Denetleme Kurulu Üyesi Av. Emine Yılmaz Akboz Ceyhan Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Kadir Günüç´ü makamında ziyaret etti.
Günüç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Baro Başkanı Av. Küçük, Günüç´e Cumhuriyet Başsavcılığı görevinde başarılar diledi.
Adana Barosu´nun ve üyelerinin hukuk ve adaletin tecellisi için özverili bir şekilde çalıştıklarını ifade eden
Baro Başkanı Av. Veli Küçük, ?Ülkemizde sıkça değişen yasalar karşısında, baromuzun avukatlarımıza hızlı bilgi akışı sağlamak için aktif rol üstleniyoruz, güncel yasa değişikliklerini takip ederek avukatlarımıza duyuruyoruz? dedi.
Baronun, üyelerini ve vatandaşları hukuksal ve toplumsal olaylar karşısında bilinçlendirme çalışmalarının çok önemli olduğunu vurgulayan Ceyhan Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Günüç de barolara çok önemli görevler düştüğünü kaydetti.
Ziyarette mesleki konular, avukatların yaşadığı sorunlar ve CMK da yaşanan sorunlar paylaşıldı ve çözüm istendi.
Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Günüç de taleplere çözüm getirileceğini ifade etti.
Ziyaret esnasında Ceyhan´da görev yapan  Av. İsa Tanrıverdi , Av. Kadriye Erzin, Salih Aydın ve Av. Halil Duru da hazır bulundu.(VŞ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —