Tarih: 03.07.2017 08:35

Bakan Bozdağ´dan ABD´ye Fetöcü suçlaması

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye´ye yapılan darbe girişiminin aynısının ABD´de yapılacağını belirten Bozdağ, ?ABD´de FETÖ´cüler Türkçe olan isimlerini değiştiriyorlar. Hristiyan isimleri alıyorlar, oradaki tarikatlara giriyorlar. Kendi devletine kendi milletine ihanet edenler, Amerika´ya başka ülkelere niye ihanet etmesinler? dedi.

FETÖ HRİSTİYAN OLUYOR
FETÖ´nün ABD için de büyük bir ulusal tehdit olduğunu ve ilerde Türkiye´ye yapılan darbe girişiminin aynısının ABD´de yapılacağını belirten Bozdağ, ?ABD´de FETÖCÜLER, Türkçe olan isimlerini değiştiriyorlar. Hristiyan isimleri alıyorlar, oradaki tarikatlara Hristiyan grupların içerisine, Hristiyan olmuş o gruba girmiş kişiler olarak giriyorlar ve orada yer alıyorlar. Oralarda itibar kazanarak oralardan güç alarak kendi örgütlerine aktarmak istiyorlar. Bunun son zamanlarda sayısı bayağı arttı.
ABD´YE FETÖ UYARISI
Ben şimdi diyorum ki bu örgüte karşı siz Türkiye´nin yaşadığı tecrübelerden edindiği haklı uyarılarını dikkate almazsanız bu örgüt kendi milletine yaptığı ihanetin aynısını çok daha rahatlıkla size yapar. Kendi devletine kendi milletine ihanet edenler, Amerika´ya başka ülkelere niye ihanet etmesinler. Yani adam kendi özü kendinden olana yapıyor ihaneti, sana niye yapmasın. Senin ne ayrıcalığın var? ?Yaa ben kontrol ediyorum´ diyorlar. Kontrol edemezsiniz. Bunlar da ?biz Amerika´yı, Avrupa kontrol ediyoruz´ diye etrafta bunu anlatıyor. ABD tedbir almazsa, Türkiye´nin dediklerine uymazlarsa, şimdi tebessüm edebilirler, bakan ne diyor diye, ama 15-20 sene sonra bugün Türkiye´nin aldığı tedbirlerden aynısını belki daha ağırını onlar almak zorunda kalacaklar? dedi. (VŞ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —