Tarih: 24.08.2017 15:57

BAHÇELİ´DEN KORAY AYDIN AÇIKLAMASI

Facebook Twitter Linked-in

MHP´den istifa eden Koray Aydın´ın, partiden ihraç edilen Meral Akşener´in kuracağı partiye katılması. İstifa tek taraflı bir tercihtir. İstifa eden kişiye saygı duymak gerekir. Partimiz için hayırlı olmuştur. 2019 da yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili bugünden adres, kimlik sunan, birilerini hava boşluğuna atıyor, yerine geçmenin planını yapıyor demektir.

´IKBY´DEKİ REFERANDUM TÜRKİYE İÇİN SAVAŞ SEBEBİ´

 (IKBY lideri Mesud) Barzani´nin, Türkmen kentlerini kapsamına alan referandum hazırlığının sonuna kadar karşısında yer alınmalıdır. Bilinmelidir ki muhtemel bu referandum, Kürdistan provasıdır. Bu referandum Türkmenlerin, Türkiye´nin tamamen aleyhinedir. Bu referandum Türkiye için gerekirse savaş sebebi sayılmalıdır.

Ederi 1 dolar olan FETÖ insanlığın utanç vesikasıdır. Emdikleri süt burunlarından fitil fitil getirilmelidir. Bu hain örgütün izinin kazınması için müessir bir ortak akıl mutlak bir adalet müessesi sınırları kalın olarak belirlenmiş makul deliller ve de siyasi kararlılık vazgeçilmez önemdedir. FETÖ ile adalet ölçüsünde hesaplaşılmadığı takdirde nice 15 Temmuz´ların yaşanması mukadderdir. Pazarcıyla çorbacıyla değil 15 Temmuz´un ana aktörlerini siyasi ayakla birlikte melunları tek tek deşifre ederek cezalandırmak kaçınılmaz bir görevdir. Bağımsızlığımızı kıskançlıkla korumak zorundayız. Devletin ve milletin bizzat hükmü şahsiyetini fanilerle bir görmek körlük değilse bilgi eksikliğidir.

´KILIÇDAROĞLU, MUHALEFETİN GÜÇLENMESİNİ KELEPÇEYE BAĞLIYOR´

Bize göre ana muhalefet partisi liderinin tutuklanmasıyla ilgili polemikler demokrasi hayatımıza zarar vermekte, siyasi havayı kirletmektedir. Bilinçli, sistematik, defolu, kara bir kampanya tedavüldedir. CHP ise bundan siyasi çıkar sağlama hevesindedir. Türkiye´yi yabancı ülkelere şikayet eden Sayın Kılıçdaroğlu´nun, ortada fol yok, yumurta yokken, yalnızca Cumhurbaşkanı´nın (Recep Tayyip Erdoğan) anlık bir beyanından anormal sonuçlar üretmesi, muhalefetin güçlenmesini kelepçeye bağlaması bize göre trajikomiktir.´´

Türk milleti, Almanya´nın şamar oğlanı, kum torbası, stres topu, canı sıkılınca azarlayacağı tutsak ve aciz bir yığın, kuru bir kalabalık değildir. Herkes haddini bilecektir. Türkiye Cumhuriyeti, önüne gelenin posta koyacağı, parmak sallayıp hizaya getireceği yeni yetme çadır devleti hiç değildir. Bu çerçevede MHP, dış politikada hükümet ve devletin yanındadır, Almanya´ya karşı izlenen politikaları doğru bulduğundan, samimiyetle desteklemektedir. (vş)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —