Tarih: 21.09.2017 11:04

Badminton Antrenör Kursu sona erdi.

Facebook Twitter Linked-in

Badminton Federasyonu İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, Adana´da son yıllarda badminton sporunda okullar ve kulüpler düzeyinde önemli gelişmeler yaşandığını, açılan yeni kursla antrenör açığını giderildiğini söyledi.

Öktem,  Uygulama eğitimin Kiremithane Endüstri ve Teknik Meslek Lisesi´nde gerçekleştirildiğini,  Kursun Badminton Federasyonu Eğitim Kurulu Üyesi Ramazan İmamoğlu tarafından verildiğini ifade etti.

Badminton sporunun kentte gelişmesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak´ın büyük katkılarının bulunduğuna dikkati çeken Öktem, şöyle devam etti:

"Kentimizde büyük gelişme gösteren badmintonda yeni antrenörlerle patlama yaşandı. Kursa Adana´nın yanı sıra, Kahramanmaraş, Osmaniye, Mersin, Malatya, Hatay, Gaziantep, Kars, Giresun, Bolu, Burdur, Niğde, Samsun, Mardin ve Şanlıurfa´dan 60 kursiyerin katılımıyla sona erdi. Spor camiamıza katılan antrenörlerimize yapacakları işlerde başarı ve kolaylıklar diliyorum. Kurs için ilimizde bulunan kursiyerlere Adana konukseverliğini gösterdik."(CO)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —