Tarih: 23.03.2018 12:17

Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman´ı defterden sildi

Facebook Twitter Linked-in

Hem saha içinde hem de saha dışında çok çalkantılı bir dönemden geçen Fenerbahçe´de flaş gelişmeler yaşanıyor... İddilara göre Başkan Aziz Yıldırım sezon başından bu yana yapılan tüm olumsuz eleştirilere rağmen arkasında durduğu teknik direktör Aykut Kocaman´ı defterden sildi!.. Alınan bu şok kararın sebebi ne Fenerbahçe´nin şampiyonluk yarışında geriye düşmesi ne de takımın oynadığı kötü futbol. Kararın perde arkasında önceki akşam yenen yemek var!..

 Alınan bilgilere göre Aykut Kocaman´ın, başkan adayı Ali Koç´u destekleyen Murat Aşık´la çarşamba günü yemek yediğini öğrenen Yıldırım çileden çıktı. İdari menajer Hasan Çetinkaya´nın da yer aldığı yemekte Kocaman´ın bulunmasına çok sinirlenen Yıldırım şok bir karar verdi: Sezon sonunda puan tablosu nasıl olursa olsun operasyon yapılacak.

 Aziz Yıldırım mayıs ayındaki genel kurulda yeniden başkan seçilmesi durumunda yeni sezonda kesinlikle Aykut Kocaman´la çalışmayı düşünmüyor. Daha önce takımın performansından bağımsız olarak tecrübeli teknik adamla yola devam edeceğini yakın çevresine söyleyen Başkan Yıldırım´ın artık operasyon konusunda oldukça kararlı olduğu da belirtiliyor.(CO)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —