Aydınlatmaya estetik neşter

Aydınlatmaya estetik neşter

Adana Büyükşehir Belediyesi´nin ?estetik aydınlatma direkleri´ projesiyle kent ışıklandırması daha kaliteli ve estetik hale getiriliyor

Büyükşehir ve Toroslar EDAŞ´ın işbirliği yaptığı proje kapsamında 11 bulvar ve caddede 514 aydınlatma direği yenilenecek.
Adana Büyükşehir Belediyesi ile Toroslar EDAŞ´ın imzaladığı tesis sözleşmesi kapsamında kentin bazı bölgelerinde değiştirilmesi planlanan yeni aydınlatma direkleriyle kent daha estetik bir görünüme kavuşacak. Gazipaşa Bulvarı, Atatürk Caddesi, Fuzuli Caddesi, Dilberler Sekisi, Uğur Mumcu Bulvarı, 100. Yıl Bulvarı, Cevat Yurdakul Caddesi, Kasım Gülek Bulvarı, Seyhan 68073 Sokak, Süleyman Demirel Bulvarı ve Baraj Kapısı´nda yer alan 514 adet aydınlatma direğini kapsayan Adana Büyükşehir Belediyesi projede 1028 de armatürün montajı yapılacak.

2017 Ocak sonunda tamamlanması hedefleniyor
Adana´nın ana arterleri üzerinde yer alan cadde ve sokaklarda hayata geçirilecek proje, 2017 Ocak sonunda tamamlanacak. Daha estetik bir Adana hedefleyen Adana Büyükşehir Belediyesi ile Toroslar EDAŞ, projede birlikte çalışacak. Proje kapsamında Adana Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı Enerji ve Aydınlatma Şube Müdürlüğü, Toroslar EDAŞ´ın ekipleriyle işbirliği yapıyor.(CO)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

Anahtar Kelimeler: Aydınlatmaya estetik neşter