Aydem Enerji’nin İSG ve Çevre Grup Direktörlüğü’ne Hatice Çinar Atandı
EKONOMİ 18.01.2022 09:23:00 1017 0

Aydem Enerji’nin İSG ve Çevre Grup Direktörlüğü’ne Hatice Çinar Atandı

Enerji üretimi, dağıtımı ve perakende alanlarında faaliyet gösteren, Türkiye’nin en büyük enerji şirketlerinden Aydem Enerji’nin İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) ve Çevre Grup Direktörlüğü pozisyonuna Hatice Çinar getirildi.

 Çinar, Holding ve tüm şirketlerinde gerçekleşen faaliyetlerin İş Sağlığı, Güvenliği ve Çevre mevzuatlarına uyumlu olarak yürütülmesinden sorumlu olacak.

ODTÜ Çevre Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan ve yüksek lisansını Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi’nde tamamlayan Hatice Çinar’ın alanında 20 yılı aşkın deneyimi bulunuyor. Kariyerine Teknik Mühendislik ve Danışmanlık şirketinde başlayan Çinar, 2001-2005 yılları arasında BOTAŞ’ta Çevre Yöneticiliği görevini üstlendi. 2005–2008 döneminde Phillip Morris Sabancı bünyesinde Çevre Mühendisi olarak çalışan Çinar, son 12 yıl boyunca Limak Holding bünyesinde farklı sektörlerdeki şirketlerde sırasıyla İSG ve Çevre Müdürlüğü ile İSG ve Çevre Direktörlüğü görevlerini yürüttü.

Kurum kültürünün bir parçası olarak benimsediği “Önce Yaşam Güvenliği, Önce Sen” yaklaşımıyla büyük hassasiyetle yönettiği İSG uygulamalarının yanı sıra, çevresel duyarlılıklarla faaliyetlerini sürdüren Aydem Enerji; konusunda önemli bir deneyime sahip Hatice Çinar’ı da bünyesine katmasıyla beraber, bu alandaki çalışmalarını daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

 

 

Aydem Enerji Hakkında

Türkiye’nin ilk ve öncü entegre enerji şirketi Aydem Enerji, elektrik üretimi, dağıtımı ve perakende alanlarında faaliyet gösteriyor. Türkiye’nin ilk özel hidroelektrik santralini hayata geçirmek, ilk yerli güneş hücresini üretmek, ilk özel elektrik dağıtım ve perakende lisanslarına sahip olmak gibi sektörünün öncü işlerine imza atan Aydem Enerji, bugün Türkiye’ye yayılan 27 santrali ve 1.965 MW kurulu güç ile yıllık 10.044 GWh elektrik enerjisi üretiyor. Yenilenebilir enerjiyi odağına alan Aydem Enerji’nin yenilenebilir enerji üretim şirketi, portföyünün tamamı %100 yenilenebilir kaynaklardan oluşan Türkiye’nin en büyük şirketi konumunda. Elektrik üretimi faaliyetlerinin yanında elektrik perakende şirketleri ile Aydın, Denizli, Muğla, İzmir ve Manisa olmak üzere 2 bölge, 5 ilde 5 milyon müşterisine hizmet sunuyor. Elektrik dağıtım şirketleri ile aynı illerde elektrik dağıtım hizmeti sunuyor. 2021 yılında, çalışan markası alanında hayata geçirdiği projelerle iş yeri kültürü, çalışan memnuniyeti konusunda global ölçekte hizmet veren Great Place to Work®️ Enstitüsü tarafından “Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde 8 grup şirketiyle yer alan Aydem Enerji, bu sene de 13 grup şirketiyle “Harika Bir İş Yeri” olarak Great Place to Work®️ Sertifikası almayı başardı.

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Harb-İş,“Ücretler yeniden düzenlenmeli “

"YENİLENEBİLİR ENERJİ NASIL TÜRKİYE’NİN ELEKTRİK ÜRETİM KAYNAĞI OLABİLİR"

"Bağımsız olmayan bir Kurulun vereceği karar tartışılır!"

MB Başkanı’ndan enflasyonla ilgili “yol haritası” mesajı

Türkiye, dünya lideri

“İş dünyasının finansmana erişimi kolaylaştırılmalıdır”

TOYP BAŞVURULARINDA SON TARİH 31 AĞUSTOS

Türk Telekom’un “Dijital Türkiye: Yeni Bir Gelecek” temalı Faaliyet Raporu’na 3 ödül

Türkiye’de dijital bankacılığa ilgi artıyor

R+T TURKEY FUARI’NDA HEDEF UZAK PAZARLAR

“TOPLU SÖZLEŞME TİYATROSU SONA ERDİ”

“DEPREM DEĞİL BİNA ÖLDÜRÜR”

Ekonominin kalbi TOBB'da attı

"Emlak zenginleri İstanbul depremi sonrası fakir kalabilir"

Şahin Bilgiç, TOBB Ekonomi Şurası’na katıldı, üyelerinin taleplerini iletti

Dünyaca ünlü çekirdeksiz Sultani üzümde hasat başladı

DÜNYA TAHIL PİYASASINA ‘TAHIL KORİDORU’ ETKİSİ

MYK VE ADASO ARASINDA YETKİLENDİRME PROTOKOLÜ İMZALANDI

"Her 100 kişiden 90’ı Su Yalıtımı Yönetmeliği’nden önce yapılan binalarda oturuyor"

R+T TURKEY FUARI’NDAN İHRACAT SEFERBERLİĞİ

"KRUVAZİYER YOLCU SAYISI % 66,7 ARTTI, FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRMELİYİZ"

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,35
  • EURO

    34,75% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2507,64% 0,95
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli