Tarih: 17.11.2017 14:31

Avrupa´da başkent derbileri

Facebook Twitter Linked-in

Avrupa ligleri bu hafta derbi heyecanına doyacak. İngiltere, İspanya ve İtalya´nın önemli derbileri bu hafta sonu sahne alacak. La Liga´da 12. haftada Madrid´in iki ekibi kozlarını paylaşacak. Atletico Madrid, yarın TSİ 22.45´te yeni stadı Wanda Metropolitano´da Real Madrid ile mücadele edecek. 23 puanlı iki takımdan Real üçüncü, Atletico ise dördüncü sırada bulunuyor. İspanya´da Barcelona, 31 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Atletico´nun ligde mağlubiyeti bulunmazken, Real Madrid ise Real Betis ve Girona´ya yenildi.

Roma, Lazio´yu ağırlayacak

İtalya başkentinin iki takımı Roma ve Lazio, yarın TSİ 20.00´de Olimpiyat Stadyumu´nda mücadele edecek. Ligde Lazio 28 puanla dördüncü sırada, Roma da 27 puanla beşinci sırada bulunuyor. Roma´da milli futbolcu Cengiz Ünder de bu önemli derbinin heyecanını yaşayacak. Roma´nın 4, Lazio´nun ise 6 maçlık galibiyet serisi var.

Londra´da zorlu maç

İngiltere Premier Lig´in 12. haftasında ise Londra ekipleri karşı karşıya gelecek. Arsenal, yarın saat 15.30´da Wembley Stadyumu´nda Tottenham ile oynayacak. Ligde Tottenham, 23 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Bu sezon istikrarlı bir tablo sergileyemeyen Arsenal ise 19 puanla 6. sırada bulunuyor.(CO)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —