Tarih: 15.10.2018 13:39

ASKİ Tufanbeyli´de içme suyu çalışması yapıyor

Facebook Twitter Linked-in

Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi, Eylül ayından bu yana Tufanbeyli ilçesi Çatalçam Mahallesi´nde toplam uzunluğu 10 kilometreden fazla olan içme suyu hattı çalışmasını gerçekleştiriyor. Yaklaşık 3 kilometreyi tamamlayan ASKİ ekipleri, Kasım ayı sonuna kadar projenin hayata geçirilmesini hedefliyor. Söz konusu çalışmada 63, 75, 90 ve 110´luk olmak üzere sağlıklı içme suyu boruları kullanılıyor. Projenin tamamlanmasıyla birlikte bölgenin su sorunu da ortadan kalkmış olacak.

ASKİ´nin Tufanbeyli Çatalçam Mahallesi´ne uyguladığı proje devam ederken bir yandan da Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Şube ekiplerince bölgede asfalt çalışmaları sürdürülüyor.

Tufanbeyli Çatalçam Mahallesi Muhtarı Remzi Göde, ´´İçme suyu problemimiz son buldu, yollarımız da yapılıyor. Mahalle sakinlerimiz durumdan çok memnun. Tüm hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Ancak bizim başkanımızdan bir isteğimiz daha var; o da, içme suyu projesine dahil edilerek Çatalçam´a su deposu yapılmasıdır. Onu da yaparsa kendisine minnettar oluruz.? dedi.(CO)

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —