Asansör üreticileri tek çatıda birleşti

Asansör üreticileri tek çatıda birleşti

Adana´da asansör imalatçılarıyla montaj ve bakım firmaları Asansör Sanayici ve İş Adamları Derneği (ADASİAD) çatısı altında toplandı.

ADASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Özlü, asansör kullanan herkese fayda sağlayacak hizmetlere imza atacaklarını belirterek, ?Mesleğimize güç katmak, saygın hale getirmek için bu çatı altında tüm yeterlilik belgelerine sahip firmalar olarak bizler sırt sırta vererek birbirimizi desteklemeliyiz. Adanamız için güzel projelerle birlik beraberlik içerisinde elimizden geleni yapmaya gayret etmeliyiz" diye konuştu.
Belgesiz korsan çalışan firmalara belgelendirme çalışmaları yapacaklarını sonuç alınamaz ise gerekli yasal işlemin başlatılması için de girişimlerde bulunacaklarını belirten Özlü, ?Vatandaşlarımıza güven vermek için önce biz standartlara uymak kaliteli ve konforlu hizmet vermek zorundayız. Bizler birlik beraberlik içerisinde olursak daha da güçlü olacağımıza inancımız tamdır" dedi.
Toplantı sonunda Yönetim Kurulu ve üyeleri günün anısını pasta keserek kutlarken ?Hayırlı Olsun? dileklerinde bulundular.(CO)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı