Tarih: 02.09.2016 23:28

BÜYÜKKAYA, HAKLIKUL VE PALAMUT SERBEST

Facebook Twitter Linked-in

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin FETÖ/PDY´ye yönelik yaptığı operasyonda 4 gazeteci gözaltına alındı. Yapılan sorgulamalarının ardından bir gazeteci sağlık durumundan dolayı ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen 3 gazeteciden Salim Büyükkaya´ya . yurt dışı yasağı ve Adana´yı terk etmeme, Osmen Palamut  ile Abdurrahim .Haklıkul!a ´ye ise ev hapsi verildi. 

Adana´da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, düzenledikleri operasyonlarla 8 avukat ile 4 gazeteciyi, örgüte ait olduğu gerekçesiyle daha önce el konulan okullarda çalışan 20 öğretmeni FETÖ ile bağlantılı oldukları iddiası ile gözaltına alınmışlardı.  

Gazeteci Mustafa Naim Y., avukatlar Melek S. ve Fatma Çilem Ö. savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, diğer 29 kişi sorgularının ardından adliyeye sevk edildiler.

Adliyeye sevk edilenler arasında bulunan  gazeteciler Salim Büyükkaya, Abdurrahim Haklıkul. ile Osman P.alamut  mahkemece serbest bırakıldı.

(İHA/HABER MERKEZİ)

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —