Tarih: 05.09.2018 09:26

AOSB´den Polonya´ya ticaret

Facebook Twitter Linked-in

AOSB bünyesinde faaliyet gösteren tekstil firma yetkilileri, 2010 yılında Ekonomi Bakanlığı tarafından başlatılan ve günümüzde Ticaret Bakanlığı tarafından sürdürülen Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Programı kapsamında, Polonya´nın Başkenti Varşova´ya seyahat gerçekleştirdi.


AOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ömer Kaya başkanlığındaki 10 kişilik heyet, 4 gün sürecek Polonya gezisi çerçevesinde, Polonya Türkiye Ticaret Odası ve Varşova Ticaret Müşavirliği temsilcileriyle resmi görüşmeler yapıp,  Polonya Türk İşadamları Derneği (POTİAD)´ni ziyaret edecek. 

Polonya´nın tekstil ve konfeksiyon sanayisinin belli başlı üretim merkezlerinden olan Lodz şehrinde 2 bin 500´den fazla markanın bir arada bulunduğu ve Avrupa´nın tekstil sektöründeki en büyük perakende ve toptancı merkezi Ptak Fashion City´de mağaza ziyaretleri yapacak olan heyet, ardından ikili iş görüşmelerine geçecek. İkili görüşmelerde, tekstil üreticilerinin yanı sıra toptancılar ve tasarımcılar da yer alacak.(CO)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —