Tarih: 05.10.2018 11:15

Antalyaspor ile Galatasaray 45. randevuda

Facebook Twitter Linked-in

  Spor Toto Süper Lig´in 8. haftasında Galatasaray, yarın saat 19.00´da deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Ligde geride kalan 7 haftada sarı-kırmızılılar, 5 galibiyet, 2 mağlubiyet sonucunda topladığı 15 puanla zirve koltuğunda oturuyor. Kırmızı-beyazlılar ise 4 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 2 beraberlik sonucunda aldığı 13 puanla dördüncü sırada bulunuyor.

  45. randevu

  Antalyaspor ile Galatasaray, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 44 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar, 26 kez sahadan galip ayrılırken, yeşil-siyahlılar ise 7 kez rakibini mağlup etti. 11 müsabakada ise kazanan taraf çıkmadı. İki takım arasında en son oynanan maçta Galatasaray evinde 3-0 kazandı.

  Ligin en golcü takımı Galatasaray

  Galatasaray, Spor Toto Süper Lig´de geride kalan 7 haftada attığı 15 golle bu alanda da zirvede yer alıyor. Sarı-kırmızılılarda Eren Derdiyok attığı 3 golle takım içindeki en golcü futbolcu olarak dikkat çekiyor. Aslan´ın diğer gollerini Garry Rodrigues (2), Emre Akbaba (2), Serdar (2), Onyekuru (2), Fernando (1), Sinan Gümüş (1) ve Maicon (1) kaydetti. Ayrıca ligin ilk haftasında Ankaragücü´nde Bakary Kane de kendi kalesine atmıştı.

  15 golün 3´ü deplasmanda

  Galatasaray, bu sezon Süper Lig´de attığı 15 golün sadece 3´ünü deplasmanda atma başarısı gösterdi. Bunların hepsini ilk haftadaki Ankaragücü maçında kaydeden sarı-kırmızılılarda golleri Serdar Aziz, Eren Derdiyok ve Bakary Kone (kendi kalesine) attı.

  Düdük Cüneyt Çakır´da

  İki takım arasında oynanacak mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır´ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun üstlenecek. Serkan Tokat ise müsabakada 4. hakem olarak görev yapacak. Cüneyt Çakır´ın yönettiği 46 maçta; 23 galibiyet, 11 beraberlik alıp, 12 kez de sahadan mağlup ayrılan sarı-kırmızılılar, bu müsabakalarda 118 defa sarı kart, 9 defa ise kırmızı kart gördü.

(Öİ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —