Tarih: 14.05.2023 09:41

ANNELER GÜNÜ SEYHAN'DA COŞKUYLA KUTLANDI

Facebook Twitter Linked-in

Haber:Vahit Şahin

Dünya Anneler Günü'nde, Adana’nın Seyhan İlçesine bağlı Aydınlar Mahallesi Ütopia Sitesi sakinleri doyasıya eğlendi.

Seçimler nedeniyle bir gün önceye alınan Anneler Günü kutlaması Utopia Sitesi Yönetim Kurulu tarafından etkinlik düzenlendi. Etkinlikte Palyaço Maviş eşliğinde anne ve çocukları çeşitli yarışmalar yaparken, yarışmayı kazananlara ödüller verildi.

Site Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nuri Tekin, “Sitemiz, her zaman milli günler, dini bayramlar ve Anneler Günü gibi özel günlerde çeşitli etkinlikler gerçekleştirmektedir. Bu sayede monoton apartman veya site yaşamı sona ermekte, sadece asansörde karşılaşan site sakinlerimiz bu tür etkinliklerle birbirini yakından görmekte ve dostluklarını geliştirmektedirler. Sitemizde sıkıcı hayata son veriyoruz ve geleneksel komşuluk ilişkilerini yaşatıyoruz” dedi.

“Maviş adlı palyaço Yusuf Tayyar’ın çok güzel hazırladığı programda anneler ve çocukları çuval yarışı, yumurta yarışı ve halat çekme yarışı gibi etkinlikler yaptılar. Müzikler eşliğinde anne ve çocuklar dans ettiler. Çocuklar mikrofonda anneleri hakkındaki duygularını anlattılar” diyen Başkan Tekin, site sakinlerinin de evlerinde yaptığı çeşitli pasta, börek, çörek ve içeceklerle katkılar sunduğunu, açık büfe ile ikramlara ortak olduklarını söyledi.

Yönetim olarak kendilerinin de yarışmalarda dereceye girenlere ve tüm çocuklara Utopia Sitesi Spor Festivali madalyası verdiklerini ve emek veren, katkı sunan ailelere teşekkür etti.

(vş)

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —