Alanyaspor, 6 transferin 5´ini bonservissiz gerçekleştirdi

Alanyaspor, 6 transferin 5´ini bonservissiz gerçekleştirdi

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam eden Alanyaspor, şu ana kadar 6 futbolcuyu kadrosuna kattı. Akdeniz ekibi, 5 oyuncuya bonservis bedeli ödemezken sadece Djalma´yı 600 bin Euro bonservisle renklerine bağladı.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Alanyaspor, transferde ekonomik olarak başarılı bir politika izliyor. Yapılan 6 transferin 5´ine bonservis bedeli olmadan gerçekleştiren Akdeniz ekibi, sadece sağ kanat oyuncusu Djalma´nın kulübü Paok´a 600 bin Euro bonservis ödendi. Tecrübeli futbolcu ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. 
Geçen sezonu bir diğer Akdeniz ekibi Antalyaspor´da tamamlayan 29 yaşındaki santrafor Emre Güral, İspanya Ligi ekiplerinden Rayo Vallecano´dan 31 yaşındaki Brezilyalı sağ bek Baiano, 1. Lig´de mücadele eden Eskişehirspor´dan 27 yaşındaki sol bek Kaan Kanat ile 2 yıllık ve 23 yaşındaki on numara Hasan Ayaroğlu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Son olarak ülkemizde Beşiktaş ve Kayserispor formalarını terleten tecrübeli golcü 33 yaşındaki Brezilyalı Bobo ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. 
Alanyaspor geride kalan 2 yılda ise transferde sadece 2 milyon 750 bin euro zarar ederek birçok kulübün aksine ekonomik olarak transfer istikrarını sürdürüyor. (Öİ)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı