AKP İletişim Merkezi (AKİM) 18 yaşında
SİYASET 7.03.2021 13:15:00 1047 0

AKP İletişim Merkezi (AKİM) 18 yaşında

6 Mart 2003 tarihinde kurulan AKP İletişim Merkezi (AKİM), Genel Merkezde ve 81 ilde vatandaşlardan gelen öneri, talep ve başvuruların etkin şekilde çözüme kavuşturulması için 18 yıldır kesintisiz hizmet veriyor.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde 6 Mart 2003 tarihinde kurulan AKP İletişim Merkezi (AKİM), Genel Merkezde ve 81 ilde vatandaşlardan gelen öneri, talep ve başvuruların etkin şekilde çözüme kavuşturulması için 18 yıldır met veriyor.   

Konuyla ilgil AKP'den yapılan açıklama şöyle:
"Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığımız bünyesinde faaliyetlerini sürdüren, partimiz ve vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görerek milletimizle bağımızın güçlenmesine vesile olan AK Parti İletişim Merkezimiz (AKİM),  siyasal iletişim, demokratik katılım ve halkla ilişkiler uygulamaları açısından sadece ülkemizde değil dünyada da örnek ve özgün bir model olarak 18 yıldır faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor.

1 Ocak 2019 tarihi itibariyle yenilediğimiz alt yapısı, web ve mobil uygulamaları, çağrı merkezi, üç farklı dil seçeneğiyle hem dijital dünyaya hem de çağın gereklerine uygun hale getirilen AKİM,  Genel Merkezimiz ve 81 İl Başkanlığımızda tecrübeli kadromuz ve güler yüzlü personellerimizle vatandaşlarımıza geniş bir yelpazede, hızlı ve etkin bir biçimde hizmet sunuyor.

Kurulduğu günden bu yana aldığı 2,7 milyon başvurunun %98’ine geri dönüş sağlayan AKİM, güçlü performansı ile ülkemizdeki iletişim merkezleri ve siyasal partilerin halkla ilişkiler uygulamaları için de önemli bir referans noktası teşkil ediyor.

AKİM  Çağrı Merkezimiz Güçlü Teknolojik Altyapısı Sayesinde Pandemi Döneminde de Vatandaşlarımıza Kesintisiz Hizmet Veriyor

Pandemi sürecinde ülkemizde ilk COVID-19 vakasının görülmesinin ardından hızlı bir şekilde evden çalışma modeline geçen AKİM Çağrı Merkezimiz, bir taraftan çalışanlarımızın sağlığını korurken, diğer taraftan da vatandaşlarımızla iletişimini kesintisiz sürdürüyor.

Bu süreçte değişen iletişim kanallarına ve artan başvurulara güçlü teknolojik altyapısıyla cevap veren AKİM,  vatandaşlarımızın talep, görüş ve önerilerine hem '444 25 44' iletişim numarası üzerinden hem de  "www.akim.akparti.org.tr" web adresi ve AKİM mobil uygulamamız üzerinden etkin şekilde geri bildirim sağlıyor. Ayrıca AKİM 81 ilimizde İl Hıfzıssıhha Kurulu Kararları doğrultusunda maske, mesafe ve temizlik kuralına uygun olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Milletimizle Kurduğumuz Gönül Köprüsünü Güçlendirmeye Devam Edeceğiz

AK Parti olarak kurulduğumuz günden bu yana milletimizin görüş, öneri ve taleplerini önemsiyor, vatandaşlarımızdan gelen her bir başvuruyu özenle dikkate alıyor ve çözüme kavuşturmak için azami gayret gösteriyoruz.

AKİM olarak, 18 yıl önce çıktığımız yolda aynı inanç, azim ve kararlılıkla yürüyor Genel Merkezimiz ve 81 il başkanlığımızdaki temsilcilerimiz ve AK Parti ailemizle milletimizle kurduğumuz gönül köprülerini güçlendirmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz.

18. yaşımızı kutlarken vatandaşlarımızın AKİM'e gösterdikleri güven, ilgi ve alaka için Genel Merkezimiz, 81 il AKİM temsilcilerimiz ve AK Parti ailemiz adına teşekkür ediyor; vatandaşlarımızla gönül bağımızı, muhabbetimizi kuvvetlendiren AKİM’e milletimize hizmet yolunda nice seneler diliyorum."

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9670,53%0,26
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2421,67% -0,33
  • Ç. ALTIN

    3982,08% -0,92
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false