Tarih: 01.01.2017 14:33

AKGÜL: ? HOCAMIZLA UZUN VADELİ ÇALIŞMAYI HEDEFLİYORUZ?

Facebook Twitter Linked-in

Levent Şahin ile çalışmaktan mutlu olduğunu ifade eden Başkanımız Bayram Akgül,? Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim´e teşekkür ediyoruz. Başta Fatih Terim kabul etmedi. Ama ısrarlı davranışımız sonucu Levent hocanın bizimle çalışmasına izin verdi. Aynı zamanda Fatih hocayla çalışmaya devam edecek. Levent Şahin iyi bir Adanalıdır. Adanaspor´da başarılı olacağına inanıyoruz. Şimdilik 1.5 yıllık anlaşma sağladık. Ancak hocamızla uzun vadeli çalışmayı hedefliyoruz.?

AKGÜL: ?ÇIKAN İSİMLERİN HİÇBİRİ DOĞRU DEĞİL?

Sosyal medya üzerinden bir çok futbolcunun Adanaspor ile anlaştığını bunların doğru olmadığını ifade eden Başkanımız Bayram Akgül,?  Çıkan isimlerin hiçbiri doğru değil. Sadece resmi teklif yaptığımız bir oyuncu var. O oyuncu da yurtdışında forma giyen bir forvet oyuncusu. Bugün netleşecek. Türkiye´den görüşüp resmi teklif yaptığımız oyuncu yok. Gelen isimler var. Ama anlaşma ve teklif anlamında kimse olmadı. Net olarak söyleyebilirim.?

Düzenlenen basın toplantısının ardından Başkanımız Bayram Akgül, Teknik Direktörümüz Levent Şahin, Adanaspor yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları hatıra fotoğrafı çekildiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —