Tarih: 01.12.2021 20:12

ADANASPOR ZİRAAT TÜRKİYE KUPASINA VEDA ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Kocaelispor'a galibiyeti getiren goller Dilaver Güçlü ve MEvlüt Erdinç'ten geldi. Adanaspor'un tek golünü Samuel Tetteh kaydetti. Bu sonucun ardından Kocaelispor'a 5. tura yükseldi.

Adanaspor bugün oynadığı karşılaşmada Kocaelispor'a ilk yarıda yediği gollerle mağlup oldu. Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur mücadelesine rotasyonlu bir kadroyla çıkan Toros Kaplan sahadan istediğini alamadı.

Hafta sonu ligde oynayacağı önemli Tuzlaspor mücadelesi öncesinde yedek ağırlıklı bir kadro tercihiyle sahaya çıkan takım, 18.(Dilaver) ve 33.(Mevlüt) dakikada yediği gollerle geriye düştü. İlk yarının kalan bölümünde pozisyon üretmede sorun yaşayan Adanaspor' devreyi bu gollerle 2-0 yenik kapattı.

Skoru değiştirmek isteyen Adanaspor ikinci yarıya dört değişiklikle başladı; Donkor, Uğurcan, Celil ve Bruns oyuna dahil edilirken Roche, İsmail Erdoğan, İbrahim Aksu ve Cem Özdemir kenara geldi. Yapılan bu hamlelerle oyunda üstünlüğü yakalayan Kaplan, bunu skora yansıtamadı. Karşılaşmanın 81. dakikasında Tetteh'le farkı bire indiren Adanaspor, kalan sürede aradığı golü bulamadı ve karşılaşma 1-2 sona erdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —