Tarih: 10.11.2022 14:38

ADANASPOR TAMAM, ADANA DEMİRSPOR DEVAM DEDİ

Facebook Twitter Linked-in

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tur maçları oynandı. Evinde TFF 2. Lig ekibi Nazilli Belediyespor'u konuk eden Adana Demirspor, son saniyeye kadar müthiş heyecana sahne olan mücadelede rakibini son saniyelerde bulduğu golle 4-3 mağlup etti ve üst tura yükseldi. Adana Demirspor'un tüm gollerini de Britt Assombalonga kaydetti. Nazilli Belediyespor'un gollerini ise Berkay Aydoğmuş,  Şükrü Kaan Kılıçaslan ve Furkan Apaydın attı. 

Adana'yı kupada temsil eden diğer temsilcimiz Adanaspor ise deplasmanda Samsunspor'a konuk oldu. Mücadeleyi baştan sona üstün götüren Samsunspor maçı 4-0'lık farklı bir sonuçla kazandı. Bu sonuçla Adanaspor kupaya veda ederken Samsunspor adını 5. tura yazdıran taraf oldu. Mücadelenin gollerini Douglas Tanque (2), Polat Yaldır ve Gaetan Loamba Laura kaydetti. 

KARAVELİ İLE YOLLAR AYRILDI 

Adanaspor cephesinde kupada 4-0 kaybedilen Samsunspor mücadelesinin ardından flaş bir gelişme yaşandı. Teknik Direktör Önder Karaveli ile yolların ayrıldığı iddia edildi. Adanaspor Karaveli ile çıktığı 8 maçta 3 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etti.
DÜNYA KUPASI ÖNCESİ SON MAÇLAR

Adana Demirspor ve Adanaspor Dünya kupası öncesi son kez sahne alacak. Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor Alanyaspor'a konuk olacak. Adana Demirspor bu mücadeleyi kazanıp zirve takibini sürdürmenin hesaplarını yapıyor. Adanaspor ise Erzurum FK'ye konuk olacak. Turuncu Beyazlı ekip bu mücadeleyi kazanıp düşme hattıyla arasındaki puan farkını açmak istiyor. (Fİ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —