Tarih: 01.03.2021 15:21

Adanaspor iyi oyununu skora yansıtamadı

Facebook Twitter Linked-in

Dengeli bir futbol sergileyerek ayağa pas felsefesiyle maça başlayan Toros Kaplanları bu oyunun mükafatını da ilk yarıda aldı. Maçın 32.dakikasında Tuzlaspor kalecisi Haydar’ın yaptığı hatadan yararlanan Atalay’ın  ortaya çıkardığı topu ağlara gönderen Ozegoviç takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Ozegoviç’in attığı bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.

İkinci yarıda stoperini çıkartıp forvet oyuncusunu alan ve golden başka bir şey düşünmeyen Tuzlaspor, bu değişikliğin sonucunu karambolden 56.dakikada Anıl’ın ayağından bulduğu golle aldı.

Maçın bu dakikasından sonra sadece hücumu düşünen rakibi karşısında Turuncu Beyazlılar,  69.dakikada Canberk’in ceza alanına ortasında direkten dönen topu tamamlayan maçın kahramanı Atalay vasıtasıyla tekrar skor üstünlüğünü ele aldı.

Ev sahibi takım Tuzlaspor beraberlik için Adanaspor kalesine hucum ettiği anlardan 80.dakikada ceza alanı içine yapılan ortada Thuram’ın kafasından beraberlik golüne ulaştı.

İlerleyen dakikalardan 86’da Canberk’in ceza alanı içinde koluna çarpan ve penaltıya neden olan pozisyonda yine Thuram penaltıyı gole çevirerek takımını 3-2 öne geçirdi.

Maçın son dakikaları heyecan içinde geçen maçta başka gol olmayınca, Adanaspor İstanbul deplasmanından puansız döndü.(CO)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —