Tarih: 26.03.2017 14:36

ADANASPOR, GALATASARAY MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Facebook Twitter Linked-in

Turuncu-beyazlı ekibin antrenmanı ilk olarak ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 2 gruba ayrılan turuncu-beyazlı takım antrenmanın ana bölümünde şut ve kanat çalışması gerçekleşti. Adanaspor, 1 saat 10 dakika süren antrenmanı taktik oyun ile sonlandırdı.

Adanaspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını 28 Mart Salı günü Osman Yereşen Tesisleri´nde yapacağı antrenmanla devam edecek.

KAPLAN TEMPOYU ARTTIRDI

Antrenman koşu, ısınma ve core çalışmasıyla başladı. Daha sonra 4 gruba ayrılan turuncu-beyazlı futbolcular koordinasyon sürat çalışması yaptı. Taktik oyun ile antrenman tamamlandı.

Adanaspor, Galatasaray maçının hazırlıklarını, Osman Yereşen Tesisleri´nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. 

Saat 09.00´de başlayan antrenman, 1 saat sürdü. Antrenman koşu, ısınma ve core çalışmasıyla başladı. Daha sonra 4 gruba ayrılan turuncu-beyazlı futbolcular koordinasyon sürat çalışması yaptı. Taktik oyun ile antrenman tamamlandı.

Turuncu-beyazlılar, Galatasaray maçı hazırlıklarını 26 Mart Pazar günü yapacağı çalışmalarla devam edecek.

ADANASPOR ŞUT ÇALIŞTI

Adanaspor, Spor Toto Süper Lig´in 26. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Osman Yereşen Tesisleri´nde Yardımcı Antrenör Ersin Aka yönetiminde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 2 gruba ayrılan turuncu-beyazlı ekip antrenmanın ana bölümünde şut ve kanat çalışması yaptı. Çukurova temsilcisi, 1 saat 10 dakika süren antrenmanı taktik oyun ile sonlandırdı. Turuncu-beyazlılar, Galatasaray maçı hazırlıklarını 28 Mart Salı günü Osman Yereşen Tesisleri´nde yapacağı antrenmanla devam edecek.

FOGUİNHO: ?SIKI ÇALIŞIYORUZ?

Adanaspor Oyuncusu Renan Foguinho, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmek istediklerini ifade etti..

Akhisar Belediyespor maçında alınan 3 puanın takımı ateşlediğini vurgulayan tecrübeli orta saha oyuncumuz Foguinho şu şekilde konuştu,? Sıkı bir şekilde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Lig´e verilen arayı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Akhisar Belediyespor karşısında aldığımız 3 puan bize çok iyi geldi. Lig´in 26. haftasında deplasmanda oynayacağımız Galatasaray maçına çok iyi konsantre olacağız. İstanbul´a puan ve puanlar almak için gideceğiz. Tek hedefimiz Adanaspor´u lig´de hak ettiği yerde tutmak? dedi. (HABER MERKEZİ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —