Tarih: 02.01.2017 10:23

Adana´lı güreşçiler Tarsus´ta takım halinde birinci oldu.

Facebook Twitter Linked-in

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Spor Şube Müdür Halit Yılmazel ve Spor Servisi Şefi Hanifi Altun ile birlikte  İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezine gelerek İsmet Atlı Güreş Eğitim Müdürü Bölge Antrenörü  Miktad Birer, Antrenörlerden  Bayram Demirel, Ersin Çetin, Mustafa Çetin, Gökhan Yıldız ve Sporcuları ziyaret ederek Tarsus Akdeniz Kurtuluş Kupasında Takım halinde birincilik kupasını müzelerine kattıkları için tebrik etti.

13 kulüpten 300 sporcunun katıldığı turnuvada farklı kilolarda 5 birincilik ile  2 ikincilik ve 2 üçüncülük  elde etiklerini belirten Birer, müsabakada kazandıkları kupayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Abdulkadir Ataşbak´a sundu.

Birer, her zaman kendilerine maddi ve manevi destek vererek başarılarda büyük payı bulunan Ataşbak´a teşekkür ettiklerini ifade etti.

Ataşbak: ?İlimizi En İyi Şekilde Temsil Edecek Sporcular Teşekkür Ediyorum?

Başarılarından dolayı teknik ekibi ve güreşçileri tebrik eden Ataşbak ?İnanıyorum´ ki ileride sizlerin arasından ülkemizi Olimpiyatlarda ve uluslararası müsabakalarda  temsil edecek sporcular çıkacaktır. Yeter ki ahlaklı ve disiplinli bir şekilde çalışmaya devam edin. Bu vesile ile sizleri ve antrenörlerinizi ayrı ayrı kutluyorum.?  dedi.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporcuların isimleri şu şekilde:

Ekrem Aslan, Muhammet Akpınar,  Mücahit Yılmaz, Enes İnce, İsmet Çiftçi birinci, Semih İpek  ve Semih Şahin  ikinci, Bekir Özcan ve Ömer Şeremet üçüncü oldu.(CO)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —