Tarih: 15.03.2019 11:04

Adana´da WBF Uluslararası ve Kıtalararası Altın Kemer mücadelesi

Facebook Twitter Linked-in

Çukurova ve Seyhan Belediyesi sponsorluğunda gerçekleştirilecek boks gecesine, Türkiye´nin yanı sıra Tanzanya, Rusya, Dağıstan, İran ve Gürcistan´dan dünyaca ünlü sporcular katılacak. 18 Ocak tarihinde İstanbul Caferağa´da kemer hakkı müsabakası yapılmış ve Altın Kemer mücadelesi Amerika Birleşik Devletleri´nin Ohio Eyaleti Dayton kentinde yapılması planlanmıştı. Promatör Murat Öner ile Seyhan ve Çukurova Belediyesi´nin ikili görüşmeleri sonucunda, organizasyonun Adana´ya alınması sağlandı. Organizasyon yarın Hayal Balo Salonu´nda yapılacak. 
Müsabakaya katılacak çeşitli ülkelerden profesyonel şampiyon boksörler, günler öncesinden Adana´ya geldi. Müsabakalar için müsabakaların yapılacağı salonun kapıları 18.30´da açılacak. Tüm Adanalıların davetli olduğu müsabakalar 19.30´da başlayacak. 
´Şampiyonlar Gecesi´ olarak adlandırılan organizasyona Şanlıurfalı Türk boksör Fatma Gökçe´nin müsabakası da renk katacak. Aynı zamanda matematik öğretmeni olan Fatma Gökçe, İranlı rakibi ile karşılaşacak. 
Adanalı sporseverler birbirinden heyecanlı ve çekişmeli 10 müsabakaya tanıklık edecek. (Öİ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —