Tarih: 01.05.2017 10:00

Adana´da neler oluyor?

Facebook Twitter Linked-in

Adana´daki ilk olay, 30 Nisan Pazar günü gece Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi´nde meydana geldi. Oturduğu evin bulunduğu sokakta çıkan kavgayı ayırmak isteyen 17 yaşındaki İzzet Yalçın kalbinden bıçaklandı. Özel bir hastaneye kaldırılan genç kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Aynı gece Sarıçam ilçesi, Kemalpaşa Mahallesi´nde meydana gelen olayda ise 2 ay önce akrabasının 16 yaşındaki kızıyla resmi nikah olmadan evlenen İsa Arınç (17), evinin yatak odasında bıçaklanmış halde bulundu. Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırılan çocuk hayatını kaybetti.
Yapılan çalışmada çocuk damadın gece evine geldiğinde eşi çocuk gelin Z.K.´yi sevgilisi olduğu ileri sürülen İ.D. ile gördüğü, bu nedenle çıkan tartışmada İ.D. tarafından bıçaklandığı belirlendi. 

Pazar günü sabah saatlerinde ise Ceyhan´ın Dokuztekne Mahallesi´nde Yusuf Albayrak, kardeşleri Mustafa ve Ahmet Albayrak´ı öldürdükten sonra bağa giderek burada da kardeşlerinin eşleri Gülsüme ve Teslime Albayrak´ı da öldürüp intihar etmek istedi. 9 yaşındaki yeğenini de yaralayan ve intihar etmek isteyen Yusuf Albayrak, polis tarafından ikna edilerek gözaltına alındı.

Yusuf Albayrak´ın iki kardeşi ve eşlerini, ortak kullandıkları su sayacı nedeniyle öldürdüğü belirlendi.
Bu arada, aynı gün meydana gelen çeşitli olaylarda da 10´dan fazla kişi yaralandı.(CO)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —