Adana ESOB
YEREL 12.05.2022 14:51:00 1131 0

Adana ESOB'da görev dağılımı

Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger:"Birlik ve beraberlik içerisinde esnafımıza hizmet edeceğiz" dedi

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göger, seçimi genel kurul salonunda bıraktıklarını belirterek, “Yeni dönemde 78 oda başkanımız ve yöneticilerimizle esnaf ve sanatkarımıza hizmet üretmek için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız” dedi.

Adana ESOB’un 7 Mayıs 2022 Cumartesi günü Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan 27. Olağan Genel Kurulunda güven tazeleyen Başkan Niyazi Göger, yeni dönemin ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Genel kurul süreci ve sonucuna yönelik değerlendirmenin yapıldığı toplantıda, yeni dönemde yapılacak çalışmalar ve hayata geçirilecek projeler üzerine de görüş alışverişinde bulunuldu.

Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Niyazi Göger, “Ocak ayında odalarımızla başlayan ve mayıs ayında Birlik seçimleriyle finalini yaptığımız genel kurul sürecimizi birlik ve beraberlik içerisinde tamamlayarak, seçimi genel kurul salonunda bıraktık. Şimdi temsil ettiğimiz esnaf ve sanatkarlarımıza hizmet etme zamanı. 78 odası bulunan Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak dün olduğu gibi bugünde oda başkanlarımız ve yöneticilerimizle birlik, beraberlik ve uyum içerisinde esnaf ve sanatkarlarımıza hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

İki yıllık görev döneminde hayata geçirdiği projelere de değinen Başkan Niyazi Göger, “Önümüzdeki döneme ilişkin çok önemli projelerimiz var. Bir taraftan esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalarımızı sürdürürken diğer yandan da Adana ESOB Hizmet Binası ve Adana ESOB Eğitim ve Sosyal Tesisi projelerimizi hayata geçirmek için devam eden çalışmalarımıza hız kazandıracağız. İnşallah en kısa sürede bu iki projemizi de hayata geçirerek Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin adını Türkiye’nin örnek Birlikleri arasında yazdıracağız. Tüm bu çalışmaları birlik ve beraberlik içerisinde, gücümüzü temsil etiğimiz esnaf ve sanatkarlarımızdan alarak gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Toplantıda görev dağılımı da yapıldı. Başkanvekilliklerine, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Veysel Bulat ve Milli Piyangocular Odası Başkanı Mustafa Gökay Karakuş, Yönetim Kurulu Üyeliklerine Berberler Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü, Kasaplar Odası Başkanı Saruhan Yağmur, Kabzımallar Odası Başkanı Mahsun Doğan, Ceyhan Ağaç İşleri Odası Başkanı Tayfun Eker, Kozan Şoförler Odası Başkanı Mustafa Atlı, Karaisalı Esnaf Odası Başkanı Ali Metin seçildi.(CO)

 

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

BARBAROS MAHALLESİNE MODERN SEMT PAZARI

ADASO’DAN VALİ YAVUZ SELİM KÖŞGER’E ZİYARET

KUM ZAMBAĞI FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

SİLİVRİ KADIKÖY’DE KARPUZ FESTİVALİ COŞKUSU YAŞANDI

YÜREĞİR’E 25 YENİ MUHTARLIK BİNASI

Ceyhan’da binlerce insan ‘Zafer’i kutladı

Bodrum Belediye Meydanında Hatay Arsuz Dostluk Anıtı açıldı

AKAY’DAN BİR GÜNDE 5 MAHALLE ZİYARETİ

SEYHAN’DA KREŞ KAYITLARI BAŞLADI

İSTANBUL'DA BÜYÜK ZAFERE BÜYÜK KUTLAMA

Çukurova’da çifte bayram

KARAİSALI KAYMAKAMI MERT KUMCU'YA FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI

SİLİVRİ DEĞİRMENKÖY’DE DOMATESLER YARIŞTI

Adana Büyükşehir Belediyesi, iş makinesi filosunu büyütmeye devam ediyor

KOZAN GÖLLER YAYLA ŞENLİĞİ YAPILDI

Ceyhan’da 30 Ağustos coşkusu Koray Avcı ile başlıyor

Türk-İş heyetinden Vali Köşger’e ziyaret

BAŞKAN KOCAİSPİR YENİDOĞAN MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

VALİ KÖŞGER “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETLERİNİ KABUL ETTİ

ÇGC Yönetimi Vali Köşger’i ziyaret etti

Ceyhan’da yazlık sinema keyfi

  • BIST 100

    9679,80%-1,37
  • DOLAR

    32,40% 0,03
  • EURO

    34,46% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2487,23% 0,18
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00
  • Salı 29.2 ° / 15.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.5 ° / 16.6 ° Güneşli
  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli