Tarih: 12.05.2020 09:53

Adana Demirspor'da iki futbolcuya operasyon

Facebook Twitter Linked-in

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’ın altyapıya olan ilgisini ve desteğini bilmeyen yoktur. Özellikle bu noktayı kulübün geleceği olarak nitelendiren Başkan Murat Sancak, bu anlamda hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor. Tabi bu süreçte olumsuzluklarda yaşanabiliyor. Altyapının iki başarılı ismi sakatlandı. Hemen imdada her zaman olduğu gibi Başkan Murat Sancak yetişti.

U 19 takımının başarılı oyuncusu sol bek 2002 doğumlu Kaan Karakuş, bir müsabakada çapraz bağlarından sakatlanmıştı. Yine U 19 takımının ve A takımının oyuncusu golcü Musa Bulut menüsküslerinden sakatlandı. Her ikisinin de iyileşmesi için ameliyat olması gerekiyordu.  Konu Başkan Murat Sancak’a geldiğinde hiç tereddüt etmedi.

Başkan Sancak’ın talimatıyla birlikte hem  Kaan Karakuş hem de Musa Bulut, hem de özel hastanede operasyon geçirdiler. Her iki oyuncunu da tüm masraflarını Başkan Murat Sancak karşıladı. Daha önceki yıllarda sakatlanan oyuncuların ne duruma geldikleri görüldüğünde Başkan Murat Sancak’ın bu davranışı alkış aldı.(CO) 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —