Tarih: 10.05.2021 11:30

“ADANA DEMİRSPOR ŞAMPİYON”

Facebook Twitter Linked-in

YIL 2021 YİNE BİR SON MAÇTA MENEMENSPOR’U YENEREK SÜPER LİGE YÜKSELDİ.

19 Şubat 1979 – 9 Kasım 1979 arasında Adana Valisi olan,  son yıllarda çok sayıda kitaba imzasını atan Aydemir CEYLAN, gazetemiz aracılığı ile Adanalılara şu mesajı gönderdi:

“Bu şampiyonlukta en büyük pay bence kulüp yönetim kurulunundur. Şu ekonomik darboğaz ve pandemi döneminde takımı ayakta tutmak, binbir sıkıntı ve sorunun üstesinden gelmek hiç de kolay değildi. Ayrıca Samet Aybaba gibi Türk futbolun içinde pişmiş deneyimli bir teknik direktör yönetimindeki değerli futbolculardan oluşmuş kadronun sonuna değin inançla şampiyonluk için kenetlenmesi övgüye değer. Ve pek tabi sporsever Adana halkının takımı bağrına basıp özveriyle desteklemesi unutulmamalıdır.

1979 yılında gerek Adanaspor, gerekse Adana Demirspor’un küme düşme tehlikesiyle karşılaştıkları o son maçları o günlerdeki valileri olarak tüm ayrıntılarıyla hala anımsarım, desteklerim hep arkalarında olmuştu. O nedenle bu son şampiyonluğun benim için apayrı bir anlamı var, mutluyum, gururluyum.

Emeği, katkısı olan herkesi ve şampiyon olan ADANA DEMİRSPOR’u yürekten kutluyorum, Süper Ligde kalıcı olmalarını, başarılarının devamını diliyorum. Darısı ADANASPOR’un başına!”

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —