Tarih: 21.07.2020 10:00

Adana Barosu tarafından stajyer avukatlara “Teşekkür Belgesi”

Facebook Twitter Linked-in

Akdeniz Bölgesinden Adana Barosu, Antalya Barosu, Kahramanmaraş Barosu, Mersin Barosu’ndan takımlar katıldı.

Adana Barosunu Staj Komisyonu Başkanımız Av. Kezbannur Aksu ve Av. Rojda Yıldırım eşliğinde stajyer avukatlarımız; Stj. Av. Eser Bektaş, Stj. Av. Fatma Özçelik, Stj. Av. Yunus Emre Çelik , Stj. Av. Tuncay Süslü temsil ettiler.

Adana Barosu'nda düzenlenen törene Adana Barosu Başkanı Av. Veli Küçük, Adana Barosu Genel Sekreteri ve Staj Komisyonu Koordinatörü Av. Semih Gökayaz, Staj Komisyonu Başkanı Av. Kezbannur Özşahin Aksu, Adana Barosu Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin ve Av. Timur Ortatepe katıldı.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, “Yarışmada stajyer avukatların güzel bir ekip ruhu ile yarıştılar, emeklerinden ötürü tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca kurgusal duruşma yarışması genç meslektaş adaylarımızın bilgilerini sunmaları ve tecrübelerini arttırmaları için önemli bir etkinlik, bu nedenle kurgusal duruşma yarışmalarını staj eğitim programında da dahil ettik, bölge elemelerinde yer alan tüm Baroları ve emeği geçenleri, yarışmayı birinci tamamlayan Mersin Barosunu kutluyorum.” dedi.

Sosyal mesafe kuralına dikkat edilerek yapılan törende katılan stajyer avukatlara ve koordine eden avukatlara “Teşekkür Belgesi” takdim edildi.

Tören, sosyal mesafeli toplu fotoğraf çekildikten sona erdi.(CO)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —