Adana Demirspor hazırlık maçlarında

Adana Demirspor hazırlık maçlarında

Spor Toto 1.Lig´in ikinci yarısında Antalya Belek´te hazırlanan Adana Demirspor, Pazar günü yaptığı çift hazırlık maçıyla hazırlıklarını sürdürüyor.

Günün ilk hazırlık maçında Romanya´nın Craiova takımıyla karşılaşan mavi lacivertliler sahadan 2-1 lik mağlubiyetle ayrıldı.

Teknik Direktör Yılmaz Vural karşılaşmaya;Çağlar,Hakan,Adil,İsmail,Orhan,Hamidou,EmreNefiz, Erkam Develi,Berk Yıldız,Kosecki ve Kaan Türkmen ilk 11 ile başladı. Oyuna sonradan Mitroviç,Filipve Yiğit Kadıoğlu dahil oldu.

Romanya takımı Craiova´nın attığı iki gole Kosecki´nin attığı golle cevap veren Adana Demirspor günün ilk hazırlık maçını kaybetti.

Günün ikinci hazırlık maçında Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Giresunspor ile karşılaşan Adana Demirspor, yeni transfer Semih Güler´in attığı golle karşılaşmayı 1-0 üstünlükle tamamladı.

Giresunspor maçına mavi lacivertliler ; Kurtuluş,Emre Uğur, TayyşbTalha,Semih,KaanKanak,Anderson, Vedat, Erdal, Süleyman Koç,JonathanLegear ve Pote ilk 11 ile başladı. Karşılaşmaya Ahmet Sabri Fener,HamidouTraore ve Yiğit Kadıoğlu dahil oldu.

Karabükspor maçı hazırlıklarını Antalya´da sürdürecek olan Adana Demirspor 17 Ocak Perşembe günü kampı tamamlayacak ve Adana´ya dönecek.(Öİ)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı