Tarih: 28.08.2017 15:44

ADANA BAYRAKLARLA DONATILDI

Facebook Twitter Linked-in

Yeni nesle bayrak ve vatan sevgisini aşılamak amacıyla ödüllü yarışmalar düzenleyen, Bayrak Şairi Arif Nihat Asya´nın aziz hatırasını yaşatmak üzere Seyhan Nehri kıyısına yapılan Arif Nihat Asya Bayrak Parkı ve Müzesi´nde 96 metrekarelik dev Türk Bayrağı´nı göndere çektiren Başkan Hüseyin Sözlü, 30 Ağustos Zafer´nin 95´inci yıldönümünde de hassasiyetini ortaya koydu.

Her ulusal bayramda olduğu gibi Başkan Sözlü´nün talimatıyla harekete geçen Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ana cadde ve bulvarları dev Türk Bayrakları ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün posterleriyle süsledi. Adanalılar, esaretin reddi, boyunduruğun defi ve kahramanlığın destansı bir sonucu olan 30 Ağustos Zafer Bayramı onuruna asılan şanlı Türk Bayrağı ve Türkiye Cumhuriyeti´nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk´ün posterlerinin dalgalanışını gururla izlemeye başladı.

Millet iradesinin şan ve şerefle dünyaya ilan edildiği 30 Ağustos Zafer Bayramı´nın 95 yıl önce olduğu gibi aynı coşku ve gururla kutlanması için Adana Büyükşehir Belediyesi´ni seferber eden Başkan Sözlü, katıldığı programlarda ve sosyal medyada tebrik yağmuruna tutuldu. Hemşehrilerinin yoğun ilgisine teşekkür eden Başkan Sözlü, 30 Ağustos Zafer Bayramı´nı büyük coşkuyla kutlamak amacıyla 29 Ağustos akşamı İstasyon Meydanı´nda Dev Zafer Şöleni düzenlediklerini anımsatıp, Adanalıları sevilen şarkıcılar Zara ve Turgay Başyayla konserine davet etti




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —