Tarih: 22.10.2017 15:44

ADALET BAKANI GÜL: ?ARTIK GÜLEN´İN İADESİNİ BEKLİYORUZ?

Facebook Twitter Linked-in

Gül, "Öyle bir yazı geldi. Bu yazıyı da soruşturmayı yapan savcılık makamına gönderdik. Onların vereceği bir karardır. Şunu söylüyor, ´Telefon her ne kadar şahsın olsa da bizim işler için kullanıyor.´ O zaman ´Her ne kadar Türk vatandaşıysa da bizim işler için kullanılıyor onu da verin´ gibi bir noktaya, telefondan başlayıp adama kadar gidecek bir şey olacak. Böyle bir telefon dokunulmazlığını da yeni görmüş oldum."

´ADİL ÖKSÜZ´LE İLGİLİ SOMUT TALEBİMİZ OLACAK´

Gül, Adil Öksüz´ün Almanya´da olduğu iddialarına ilişkin, "Birkaç gün önce bir evinin olduğu yönünde bir haber çıktı. Bir ev resmi konularak ´Burada yaşıyor´ şeklinde haber çıkınca arkadaşlarımız üzerinde çalışmaya başladı. Bununla ilgili somut bir talebimiz olacak." ifadelerini kullandı.

´TÜRKİYE´YE YÖNELİK DÜŞMANLIĞINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR´

"Genel olarak söylüyorum, bazıları Türkiye´de kendi taşeron örgütlerine yaptıramadığı şeyleri, vekalet savaşını asalete çevirme anlamında Türkiye´ye yönelik düşmanlığını ya da tehdidini sürdürmek istiyor. Dolayısıyla bunlar ödül verdikleri kişiyle ilgili bunun bir örgütün elemanı olduğunu bilmeyecek durumda değiller. Nitekim o kişi, ödül almadan birkaç gün önce ödül grubuna teşekkür yazıyor, ödül alacağını da biliyor."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —