Tarih: 11.11.2021 11:18

A Mİlli Takım Cebelitarık maçı hazırlıklarına devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Saat 11.00'de basına kapalı olarak yapılan günün ilk antrenmanında ısınma hareketlerinin ardından pas ve duran top çalışmaları üzerinde duruldu. Özellikle oyuncuların birbiriyle rekabet içerisinde olduğu duran top çalışmaları, neşeli anlara sahne oldu. Günün ikinci idmanı ise saat 17.00'de ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirildi. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, daha sonra dar alanda pas ve çift kale taktik çalışmaları yapıldı. Millî futbolcumuz Abdülkadir Ömür, tedbir amaçlı olarak akşam çalışmasında yer almadı. TFF Millî Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop her iki antrenmanı da saha kenarından takip etti. 

A Millî Takımımız, yarın saat 17.00'de ilk 15 dakikası açık olarak yapacağı antrenmanla Cebelitarık maçının hazırlıklarına devam edecek.

Türkiye-Cebelitarık maçının biletleri tükendi

A Millî Takımımızın Cebelitarık ile 13 Kasım Cumartesi günü saat 20.00’de Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynayacağı 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu maçının bilet satışı sona erdi.

Stadyum kapasitesinin %100’ü oranında ev sahibi takım seyircileri için satışa sunulan biletlerin tamamı tükendi. Türkiye Futbol Federasyonu "2022 Dünya Kupası Finalleri yolunda A Millî Takımımıza eşsiz destek veren bütün Ay-Yıldızlı taraftarlarımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz." dedi.(CO)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —