Tarih: 21.05.2022 22:30

ERDOĞAN,  AKP GENÇLİK KOLLARININ YENİ ADANA STADYUMU’NDA DÜZENLEDİĞİ GENÇLİK ŞÖLENİNDE KONUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana’da AKP Gençlik Kolları “Bir Gençlik Şöleni”nde yaptığı konuşmada, “Tüm hayallerimizi gençlerimizle birlikte kuruyoruz, tüm hedeflerimizi gençlerimizle birlikte belirliyoruz. Tüm vizyonlarımızı gençlerimiz için oluşturuyoruz. Tüm hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Gençlik Kolları tarafından Yeni Adana Stadyumu’nda düzenlenen “Bir Gençlik Şöleni”ne katılarak bir konuşma yaptı.

Konuşmasına, ülkenin dört bir yanından gelerek Adana’da tek yürek, tek bilek hâline gelen gençleri selamlayarak başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bugün burada bizlerle birlikte olan 28 farklı bölgeden siyasi parti gençlik teşkilatı temsilcilerine teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum. Gençlik Şölenimizde sizlere keyifli vakitler geçirten cesur yürekli sanatçılarımızı tebrik ediyorum. Bana sizler gibi yol arkadaşları, sizler gibi dava arkadaşları, sizler gibi kalbi imanlı, zihni aydınlık, ufku açık yol arkadaşları verdiği için Rabbime binlerce, milyonlarca kez hamdediyorum” dedi.

Cumhuriyetin 100. kuruluş yıl dönümüne atfettikleri 2023 hedeflerinin arifesine geldiklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şimdi, tüm gücümüzü ve enerjimizi, gençlerimize, fethin 600. yıl dönümüne atfettiğimiz 2053 vizyonunu kazandırmak için seferber ediyoruz. İnşallah sizler de daha sonraki nesiller için 2071 vizyonunun altyapısını kuracaksınız. Böylece Türkiye, gelecek asra, dünyada ve belki de uzayda söz sahibi ülkelerin ilk sıralarında yerini almış olarak girecektir” diye konuştu.

“BUNDAN SONRAKİ HEDEFLERİMİZİ DE SİZLERLE BİRLİKTE HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

“Dikkat ederseniz, birileri süresi anlık, saatlik, günlük, hadi bilemediniz haftalık olan yalanlarla kendilerini avuturken, biz 10 yıl, 30 yıl, 50 yıl, 70 yıl sonrasının Türkiye’sini konuşuyoruz” değerlendirmesinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, devamında şunları kaydetti: “Bunu da kendi kendimize yapmıyoruz, kendimiz çalıp kendimiz oynamıyoruz, tiyatrovari şovlarla kendi kendimizi kandırmıyoruz. Tüm hayallerimizi gençlerimizle birlikte kuruyoruz, tüm hedeflerimizi gençlerimizle birlikte belirliyoruz. Tüm vizyonlarımızı gençlerimiz için oluşturuyoruz. Tüm hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz.  Çünkü bizim bir derdimiz var, bizim bir aşkımız var. Şu stat Adana’ya bizim eserimizdir, burayı biz inşa ettik, biz hazırladık; Adana’ya ‘buyrun emrinizdedir’ dedik. Biz hizmet siyasetiyle yola çıktık, eser siyasetiyle yola çıktık. Ve unutmayın ‘eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri’ biz bununla varız. Rabbimize ve milletimize karşı sorumluluklarımız var. Çünkü bizim ülkemizi, maziden atiye kurduğumuz köprünün kilit taşı olarak gördüğümüz 2023’ten başarıyla çıkarma azmimiz var.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan,  “Türkiye’yi vesayetin cenderesinden çıkardığımız gibi, Türkiye’yi geri kalmışlık zincirlerinden kurtardığımız gibi, Türkiye’yi herkesin hak ve özgürlük özlemlerine kavuşturduğumuz gibi; Cudi’de, Gabar’da, Bestler Deresi’nde, Tendürek’te terör örgütlerinin tasarrufundan kurtardığımız gibi inşallah Türkiye’yi kendi hedeflerine doğru yürütüyoruz. İnşallah bundan sonraki hedeflerimizi de sizlerle birlikte hayata geçirecek, vizyonlarımızı da sizlerle birlikte inşa edeceğiz” şeklinde konuştu. (Cumhurbaşkanlığı internet sitesi)

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —