Tarih: 11.01.2023 10:22

ATDSK Türkiye 1 numarası

Facebook Twitter Linked-in

Master tenisi için 2022 yılının değerlendirmesi ve 2023 yılının plan ve hedeflerini içeren Master Tenis Oyuncuları Toplantısı TTF Başkanı Cengiz Durmuş ve Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Okumuş'un katılımıyla gerçekleşti. Zoom üzerinden gerçekleşen, Türkiye’nin farklı illerindeki master tenisçilerinin katıldığı sunumda turnuvaların oynandığı kulüplere yönelik, turnuvaya katılan tenisçilerin memnuniyet düzeylerini, karşılaştırmalı olarak belirlemek ve gerekli olduğu durumlarda iyileştirme önerileri oluşturmak amacıyla yapılan master anketinin sonuçları da paylaşıldı. 5 bin 145 lisanslı oyuncuya anket formlarının bireysel olarak online gönderilmesi yöntemiyle yapılan anket, tesislerin yeterliliği (idari personel, ortak kullanım alanları, sosyal alanlar), organizasyon ve yönetim (hakemler, maç planlama) ölçüm kapsamında değerlendirildi.

7 tam not üzerinden 6,64 not alan ATDSK, master tenisçilerinin beğenisinde zirveye yerleştirildi. 

ATDSK’yı Pamukkale ve Olive Farm takip etti. İlk 10’da yer alan diğer kulüpler ise Samsun, Sakarya Optimum, Mersin, Zirve Tenis, Tarsus ve Taç oldu.

Master tenisçilere teşekkür eden ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, “Kulübümüzü Türkiye’nin 1 numarası olarak zirveye taşıyan master tenisçilerimize teşekkür ediyoruz. 2023’te de çalışmaya devam edeceğiz. Bu yıl da gerek ulusal, gerekse uluslararası turnuvalar düzenleyerek, master tenisçilerimizi kulübümüzde misafir edeceğiz. Gerek performans, gerek master tenisçilerimize büyük önem veriyor. Kulübümüzde son 8 yılda çok büyük yatırımlar gerçekleştirdik. Türk tenisi adına her alanda çalışıyor, çabalıyoruz.” dedi. 

(vş)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —