Tarih: 22.02.2023 22:57

“AMACIMIZ HASTANEMİZİN SAĞLIK PROFESYONELLERİNİN TEK ÇATI ALTINDA HİZMET VERMESİNİ SAĞLAMAK”

Facebook Twitter Linked-in

ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, orta hasarlı olarak değerlendirildiği için önlem amaçlı hastaların tahliye edildiği Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanemiz ile ilgili son durumu değerlendirmek üzere hekimlerimize yönelik bilgilendirme toplantı düzenledi.

Üniversitenin basın bürosundan konu ile igili açıklamada şöyle denildi:


“Rektörümüz Prof. Dr. Meryem Tuncel, Tıp Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Derya Gümürdülü ve Balcalı Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Murat Gündüz, katılımcı hekimlerimizden ve Tıp Fakültemiz öğrencilerinden gelen soruları yanıtladı.
Katılımın yoğun olduğu bilgilendirme toplantısında birlik beraberlik mesajları veren Prof. Dr. Tuncel, “Amacımız, bölgemizin sağlık alanındaki umudu olan hastanemizin kıymetli sağlık profesyonellerinin yine tek çatı altında hizmet vermesini sağlayacak çözümler bulmak. Çukurova ailesi dağılmayacak” dedi.

BALCALI HASTANESİNDE HASTA TAHLİYELERİ TAMAMLANDI

Adana Valisi Süleyman Elban, Balcalı Hastanesi'ndeki hastaların güvenli bir şekilde nakillerinin tamamlandığını açıkladı.

Elban, "Oluşan hasar nedeniyle Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesinde tedavi gören tüm hastalarımızın ilimizdeki hastanelerimize güvenli bir şekilde an itibariyle tamamlanmıştır" açıklamasında bulundu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —